IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

> CANAAN, Type-moon jaunais darbs
SkatZ
post Jul 6 2009, 12:54
Post #1

Heimin
*

Group: Chuunin

IPB Image

http://www.animenewsnetwork.com/encycloped...me.php?id=10270
The modern-day story centers on a present-day story about a detective, a young man, a virus researcher, a, and a cat mascot character who are brought together in the Tokyo neighborhood of Shibuya by bizarre events with worldwide implications.

Mazliet slinkums tūlkot latviešu valodā, bet nu vispārībā, par stāstu ir grūti secināt jo vēl tā ir tikai pirmā sērija, bet nu ir actions un ir mazliet nesaprašana kas notiek vispārībā. Laiki ir mūsdienīgie, tapē redzēsiet cīņas ar pistolēm un tādiem ieročiem cool.gif

Vispārība, šis ir ļoti gaidīts anime, jo nāk no type-moon kuri savā veidā ir diezgan populāri. Animācijas ir diezgan high quality.

Man patika pirmā sērija wink.gif

(Es pareizi visu izdarīju? ph34r.gif )

This post has been edited by SkatZ: Jul 6 2009, 14:12
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Replies
Sigfa
post Jul 7 2009, 18:56
Post #2

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

Vakar noskatiijos, un jaasaka, ka absoluuti nekaa dizha - galiigi sauss shovs, biju gaidiijis ko jeedziigaaku. Es gan veel noskatiishos kaadis paaris naakamaas seerijas, jo ir gadiijies, ka shovs paliek jeedziigs kkur pie treshaas.
+Quote Post
edg
post Jul 7 2009, 22:30
Post #3

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

QUOTE(Sigfa @ Jul 7 2009, 18:56) *

Vakar noskatiijos, un jaasaka, ka absoluuti nekaa dizha - galiigi sauss shovs, biju gaidiijis ko jeedziigaaku. Es gan veel noskatiishos kaadis paaris naakamaas seerijas, jo ir gadiijies, ka shovs paliek jeedziigs kkur pie treshaas.

Tie ir reti izņēmumi. Labāk tajā laikā skatīties kaut ko, kas 100% ir labs.

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15 June 2025 - 11:55