![]() |
![]() |
Alta Melissa |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 7-June 07 ![]() |
diemžēl man ar nav skanera, tādēļ izmantoju fotoaparātu
atvainojos par izmēru un kvalitāti ![]() ![]() man uznāca citplanētiešu acu mānija ![]() ![]() jakas viņai ir speciāli pagarinātas pēdas. zinu, ka ēnojums varēja būt labāks ![]() un šeit mans pēdējais darbs, protams vēl nav pabeigts ![]() ![]() domāju tas ir labākais no visiem manas dzīves darbiem ![]() plz komentējiet This post has been edited by Alta Melissa: Jun 10 2007, 13:37 -------------------- If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you've gone.
|
![]() ![]() |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
*A new challenger appears*
Ohohoho, beidzot kāds jauns cilvēks šeit parādās (itkā), kas tik vien kā neuzspļauj uz papīra un necenšās to pārdot par mākslu. Būtu labi zināt aptuveni cik ilgi skicēji. Kopumā darbi tīri ok. Nav diži, ko aizrādīt kā: 1. Varēja būt mazliet augstāk; 3. Vairāk uz kreiso pusi prasās; 4. Sievietei kreisā puse žoklim pie zoda liekas noēsta, liekas, ka vajadzētu viņam mazliet vairāk parādīties. 5. Nav ko aizrādīt, tik liekas smieklīgi, ka galvenais akcents zīmējumā ir uz gurniem. Gribētos redzēt vēl, kautko sarežģītu plox :> . -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:09 |