Anime: Made in latvia?, Pašreizējais projektu stāvoklis |
Anime: Made in latvia?, Pašreizējais projektu stāvoklis |
Haikis |
Aug 24 2007, 16:42
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 267 Joined: 9-June 04 |
Uz doto brīdi visi iepriekš apspriestie projekti šajā pavedienā ir pamesti un netiek turpināti. Pavedieni ir slēgti un liekie, izdzēsti.
Nākotnē ir cerības uz vienu vai diviem māksliniekiem, kas varētu atsākt darbu pie anime stila zīmētas filmas Latvijā, tomēr nekas nopietns pagaidām netiek apspriests. Iespējams ir vērts papildināt esošo pavedienu ar potenciālajiem komiksu zīmētājiem Latvijā. Ar cieņu, moderators? This post has been edited by Haikis: Aug 24 2007, 16:43 |
Nothinga |
Jul 25 2009, 00:15
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. |
Idejas...
Prasi kādam, kuram ir iedvesma vai Renkunam [aka man] [pārveidots karneolas biedra citāts] Es personīgi varu mēģināt izveidot scenāriju/uzrakstīt sižetu/pamest ideju +/- klasiskam fantazy sižetikas gabaliņam ar dažiem varoņiem, vienotu vietu vai citām lietām, kas jums būtu vajadzīgas. Varu mēģināt uztapināt arī kaut ko reālisma garā, bet drīzāk sanāktu misticisms vai sapņojumam līdzīgs. Ieskatam varu ieest īsu idejas ieskatu kādai īsstāstu sērijai, kas man labu brīdi padomā. "Kad redzam debesīs krītošu zvaigzni mēs parasti ievēlamies vēlēšanos. Tas nekas, ka zaigzne ir tikai atmosfērā sadegošs meteora gabaliņš vai akmentiņš, mēs to izdarām. Nereti, nemaz neapzinoties vai zemapziņā mūsu vēlēšanās ir:"Cik skaisti! Es vēlos redzēt vēl vienu krītošu zvaigzni!" Tomēr, ja kādam izdotos ievēlēties savu vēlēšanos tieši tajā brīdī, tieši tai zvaignei? Ja zvaigznes nebūtu viss parasti akmeņi, bet kaut kas cits? Katru reizi, kad kāds izsaka savu vēlēšanos krītošai zvaigznei [citu, piepildāmu un nesaistītu ar vēl vienas zvaigznes vai kā tamlīdzīga redzēšanu], zvaigznei šī vēlēšanās jāpiepilda. Tā nolaižas šā cilvēka priekšā un dara visu, lai šo vēlmi piepildītu. Jo tikai, kad vēlme piepildīta, tā var nodzist, lai atkal atgrieztos debesīs kā jauna, kā cita zvaigzne." Manā idejā zvaigznes ir mītiskas radības vai paŗcilvēciskoti dzīvnieki [aka mans ierastais furrij-ne-furrij tipa zīmēšanas stils] taču zvaiznes var būt arī dzīvnieki un cilvēki. Bez tam, zvaigznes nekrīt tikai mūsu dienās un tikai uz mūsu planētas. Arī sižets var būt klasisks romance stāsts: Princese un princis, kas nevar satikties kkādu nebūt iemeslu dēļ, bet tad viens no viņiem izsaka vēlēšanos zviagznei "Es ēlos redzēt savu mīļoto/būt ar viņu kopā uz mūžu" vai akut ko tamlīdzīgu un tad nu zvaigzne, peileitojot nelielu maģisko spēku vai cilvēciskiem pārliecināšanas paņēmieniem mēģina vēlēšanos izpildīt. -------------------- |
Lo-Fi Version | Time is now: 10 November 2024 - 21:03 |