![]() |
![]() |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Izdomāju pievienoties pārējiem un uzsākt sava sapņa īstenošanu - iekļušanu Sensejos...
Ieliku savu pirmo zīmējumiņu "Apokalipse" , komentējiet un norādiet uz kļudām. ![]() |
![]() ![]() |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Saimons un hollow man atgādināja, ka visi cilvēki ir talantīgi, tāpēc uzsāku savu talantu izkopšanu - atsāku zīmēt kvalitatīvus postmodernisma šedervus.
Te pēc ilgāka laika mans kopdarbs ar Tīģeri2 :3 ![]() |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
Saimons un hollow man atgādināja, ka visi cilvēki ir talantīgi, tāpēc uzsāku savu talantu izkopšanu - atsāku zīmēt kvalitatīvus postmodernisma šedervus. Te pēc ilgāka laika mans kopdarbs ar Tīģeri2 :3 well i don't mind people to talk shit about me but tell me 1 good reason why THE f.ck U DRAG ME IN YOUR FUCKED SHIT HOLE? O_o p.s tavi zimejumi parada to cik daudz uzmanibas trukuma tev berniba ir bijusi, un cik ierobezoti tu esi savu bernibu sturi nosedejis/usi << vai to tu velies dzirdet no citiem cilvekiem, kas apluko tavus zimejumus? -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 07:49 |