![]() |
![]() |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Izdomāju pievienoties pārējiem un uzsākt sava sapņa īstenošanu - iekļušanu Sensejos...
Ieliku savu pirmo zīmējumiņu "Apokalipse" , komentējiet un norādiet uz kļudām. ![]() |
![]() ![]() |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Saimons un hollow man atgādināja, ka visi cilvēki ir talantīgi, tāpēc uzsāku savu talantu izkopšanu - atsāku zīmēt kvalitatīvus postmodernisma šedervus.
Te pēc ilgāka laika mans kopdarbs ar Tīģeri2 :3 ![]() |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
Saimons un hollow man atgādināja, ka visi cilvēki ir talantīgi, tāpēc uzsāku savu talantu izkopšanu - atsāku zīmēt kvalitatīvus postmodernisma šedervus. Te pēc ilgāka laika mans kopdarbs ar Tīģeri2 :3 well i don't mind people to talk shit about me but tell me 1 good reason why THE f.ck U DRAG ME IN YOUR FUCKED SHIT HOLE? O_o p.s tavi zimejumi parada to cik daudz uzmanibas trukuma tev berniba ir bijusi, un cik ierobezoti tu esi savu bernibu sturi nosedejis/usi << vai to tu velies dzirdet no citiem cilvekiem, kas apluko tavus zimejumus? -------------------- |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
tavi zimejumi parada to cik daudz uzmanibas trukuma tev berniba ir bijusi, un cik ierobezoti tu esi savu bernibu sturi nosedejis/usi Lol, Šumiņ, rādās, hollowim dvēselītē būsi iekakājis :) Mākslas darbs gan labs, jūtama spēcīga dinamika un pārliecinoši izteiktas emocijas. Gaidu vēl darbiņus! Lai iedvesmas tērcīte neizsīkst! -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
well i don't mind people to talk shit about me but tell me 1 good reason why THE f.ck U DRAG ME IN YOUR FUCKED SHIT HOLE? O_o Pamēģināju iztulkot tekstu ar "Googles tantes" tulkotāju. labi i nav prāta cilvēki runāt sūdi par mani bet man pateikt 1 labs iemesls, kāpēc f.ck U Velciet ME IN YOUR FUCKED sūdi Hole? O_o Taču tā arī nekā nesapratu. Liekas labāk tomēr izmantot Latviešu valodu, lai es tavu domu labāk saprastu. Lol, Šumiņ, rādās, hollowim dvēselītē būsi iekakājis ![]() Aga, atceros šo "Fruktu". Savā galerijā izdzēsa visas visas bildes, jo "coldhartead laidy hates it anyway". Nevarēja ar saviem zīmējumiem iekarot kādas meitenes "Coldhartead Laidy" sirdi. Tagad esam vienādi "Noedit" draugi :3 Tikai atšķirībā no viņa - es netaisos padoties un sasniegšu savus mērķus. Nejau dzīvē galvenais ir tas ko citi domā par tevi. Šis ir mans Krusta karš ![]() Un, hollow, neesi tik mīksts, bet vairāk klausies metālu, tas norūdīs tavu raksturu ![]() Un savai vienīgai zīmējumu pielūdzējai - Anti uzzīmēšu nākamreizi ko īpašu. Mākslinieka karjerā ir svarīgi saņemt atbalstu. Tāpēc ar saviem zīmējumiem mēģināšu atgriest tās emocijas, kuras esmu saņēmis. P.S. No citiem arī gaidu konstruktīvāku kritiku kā arī ceru, ka vēl kāds iemīlēs manus zīmējumus. Un internetam nevajdzētu būt vietai, kur nolikt savas kakas, kad iestājas dzīves apnikums. Internets bez naida ![]() ![]() |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
Pamēģināju iztulkot tekstu ar "Googles tantes" tulkotāju. QUOTE Un, hollow, neesi tik mīksts, bet vairāk klausies metālu taka tu no anglu valodas sajedz tikpat daudz cik es no moza abeces, es saprotu cik tas ir forsi patelot akstu... un par tavu to metalu, es labak neisteiksos, jo ta ir "gaumes" lieta. un velviena neliela kritika, par tevi zime pat 1klasnieki labak tadel mac doma, vispar cik tev gadu ir ... p.s ceru uz velvienu warn, jo sii posta jega ari bija tikai lai apvainotu cilveku (kaut ari mana stulbuma del tas nekad nesanak) -------------------- |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:32 |