![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
oskars |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 3 Joined: 4-May 09 ![]() |
metacafe-youtube
megavideo livevideo anime media vislabāka vieta līdz šim anilinkz, ir kandrīz visko var vēlēties nevēsts no veoh, bet pēdējās divas nedēļas nestrāda īsti kā vajadzētu ![]() This post has been edited by oskars: May 4 2009, 13:55 |
![]() ![]() |
AzraelNyx |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 2 Joined: 26-August 09 From: Salaspils, Latvia ![]() |
Es lābāk izvēlos anime nolādēt no interneta un tad baudīt labas kvalitātes video un fansubu priekus; neatkarīgi no tā, vai man internets pēkšņi izdomā uzvesties kā mazs bērns. Izmantoju torrentus vai DC++. Youtube un citas līdzīgas dabas mājas lapas, cik tālu tas attiecas tieši uz anime, lielākoties izmantoju lai attiecīgo anime, ko taisos skatīties, novērtētu - patiks vai nē(parasti noskatos dažus fragmentus, un ja man patīk, sameklēju attiecīgo torrentu un lādēju lejā). Tad vēl protams ir AMV, but you get the general idea.
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:43 |