![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Lust |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 95 Joined: 15-March 06 ![]() |
Vai visaa Latvijaa ir veikals saistiits ar Anime vai nav? Kaut vai kur var iegaadaaties Mangu ?!?
-------------------- yokubou
|
![]() ![]() |
cdmax |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 135 Joined: 5-February 08 From: Latvija ![]() |
Ja negrib būt apčakarēts droši var braukt un pirkt pie manis uz vietas preci apskatot no visām 6 pusēm.
Nu lai atvērtu tādu veikaliņu tur vaig ļoti daudz naudas, kuras man protams nav. Tapēc sāku ar lētāku variantu internetaveikalu. -------------------- |
Hanatsuki |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 30-August 09 From: ...Latvia... ![]() |
Ja negrib būt apčakarēts droši var braukt un pirkt pie manis uz vietas preci apskatot no visām 6 pusēm. Nu lai atvērtu tādu veikaliņu tur vaig ļoti daudz naudas, kuras man protams nav. Tapēc sāku ar lētāku variantu internetaveikalu. pirkties pie tevis...tas ir kur...? ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ja negrib būt apčakarēts droši var braukt un pirkt pie manis uz vietas preci apskatot no visām 6 pusēm. Nu lai atvērtu tādu veikaliņu tur vaig ļoti daudz naudas, kuras man protams nav. Tapēc sāku ar lētāku variantu internetaveikalu. pirkties pie tevis...tas ir kur...? ![]() Iz Anime-San mājaslapas: QUOTE Birojs-veikals: Rīga, Druvienas iela 36-79, Lv1079 Darba laiks: pirmdiena-piektdiena 1200-2000, sestdienās (vai vienkārši citā laikā) iepriekš piezvanot un sarunājot laiku, svētdienās slēgts. Sabiedriskais transports: Autobusi 5,15,21. Trolejbusi 14,18. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:53 |