![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Lust |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 95 Joined: 15-March 06 ![]() |
Vai visaa Latvijaa ir veikals saistiits ar Anime vai nav? Kaut vai kur var iegaadaaties Mangu ?!?
-------------------- yokubou
|
![]() ![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
Parasti jau ir tā, ka visi bļaustās, ka grib pirkt, bet tiklīdz nonāk līdz reālām darbībām un naudiņas atklepošanas entuziasms noplok. Teikšu godīgi ja man ir jāizvēlas starp the pirate bay un 3 latu (maybe vairāk) atdošanu mangai, kurai visbiežāk ir tikpat daudz sezonu kā hameleonu rotaļām, tad es labāk atbalstu pirātismu.
Cita lieta ja manga ir ~5 grāmatās. Bet nu ja runā par uzdoto jautājumu, tad man personīgi ir gadījies pāris reizes redzēt mangu valterā un rapā - tiesa gan krievu valodā. Vienreiz pat Bleach manga tika redzēta. Ja nu kādam vajag to apdrukātā papīra kaudzi kā ēst, tad pievienošos pārejiem - ebay un amazone ir labākie resursi - kaut vai tāpēc, ka tas ir ērtāk, nekā meklēt pa grāmatnīcām vai tirgu visas naruto mangas grāmatas...tā tak var slims palikt... 0_o |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6 August 2025 - 08:06 |