![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
nu ko laisaka sanaacis taa ka peedeejass 3 naktis deelj shaa lieliskaa shova esmu guleejis tikai 4 -5 stundas shodien darbaa juutos vienkaarshi drausmiigi
![]() ehh labi par seriaalu sizhets iisumaa bagaati puishi nabaga meitene it kaa jau banaali, bet to visu ir tik intresanti skatiities ka nevar atrauties nemaz, chari manliekas ir perfekti izstraaadaati taapat kaa story, ehh par tiem noteikti vareetu dot 10 balles ja nevairaak, ehhh tagad jaapastaasta bishkjinj pa slikto seriaals ir ziimeets klasiskaa oldschool animes stilaa kas varbuut nav slikti, bet lielaakie suudi ka netaa ir pieejams tikai whs rips ar maigi izsakoties sliktu kvalitaati (driizaak jau suudiigu) var novilkt boxtorrentos ,bet story deelj ir veerts skatiities taapat . Nu dodu 9 balles lbishkjinj liidz 10 neizvelk deelj whs un zimeeshanas ehh secinaaju peec shiis animes noskatiishanaas primaarais anime tomeer ir staasts ja tas ir labs viss paareejais ir mazsvariigi taa tik ir maza piedeva . vispaa iesaku visiem noskatiities nenozheelosiet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S ja kaadam iz aizkjeeries live action mowie vai anime mowie es ljoti veeleetos dabuut -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
![]() ![]() |
PlasticStrawberry |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 9 Joined: 17-May 09 ![]() |
Boys Before flowers ♥
Ļoti iesaku noskatīties, manuprāt lielākā daļa aktieru ir labāki nekā japāņu drāmā. Dažās vietās pat raudāju. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Boys Before flowers ♥ Ļoti iesaku noskatīties, manuprāt lielākā daļa aktieru ir labāki nekā japāņu drāmā. Dažās vietās pat raudāju. Mkay- piekrītu, ka nav slikti. Galvenās lomas atveidotājs man ar laiku ir pārāk iepaticies. Šie ūber-etniskie sejas lenķi... Raudiens man uznāca vietā, kur stāstīts par nabadzību ![]() Bet vispār- kāpēc viņi tā izkropļojuši galveno varoni (meiteni)- viņa nebija tik pretīgi kawaii... nešķobīja seju tik baisi animu un nestaigāja tā, it kā viņai būtu kustību traucējumi. Nu ko- laikam jau tagad tāda mode. Un bļē (es atvainojos) manas copy-kaķa īpašības liek man viņu kopēt pret savu gribu. I'm terrified T___T Un esmu noskatījusies tikai desmit sērijas. Cik zinu, ir arī otra sezona. Tad es ko- būšu galīgi retardējusies? Nu nekas daudz jau nav jāzaudē lol- tāpat prāta nav, ja skatos k-drāmu vai animu ![]() Bet kur atrodama j-versija? Itte kudasai! ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:44 |