![]() |
![]() |
Jaffa |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 14-May 04 From: Aizkraukle (bedre) ![]() |
Nu taads jautajums vai ir kaads aizraavies un kaa vispaar tur viss notiek. Sobrid kaccaaju no vectra c3 nu es ceru ka man tur viss aizies. Bet nu tad jau redzees. Vispaar kur atrast labus serverus kuri nemaksaa neko. Un vai vispaar ir veerts speeleet un protams ja ir tad kur.....
![]() |
![]() ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Eh, izskatās ka L2 vairs nespēlēšu. Būs jāpāriet uz jaunu brīnumu - Aion... ja vispār būs laiks to darīt.
|
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Eh, izskatās ka L2 vairs nespēlēšu. Būs jāpāriet uz jaunu brīnumu - Aion... ja vispār būs laiks to darīt. Es arī kopā ar dažiem citiem latviešiem spēlēju Aion. Pagaidām šķiet tīri laba, ļoti interesanta pasaule. Ja spēlē, vari visperot Greyhawk'am. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23 July 2025 - 13:50 |