![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Animy |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Chawinjas wisiem! ^.^
Es tiko pieregistreejos,shii izskataas forsha web lapa kur pachatot.Nemaz nezinaaju,ka taadas ir ari Latvieshu valoda <_< ...kaads laikam aizmirsa man pastaastiit :D ^_^ |
![]() ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
hmm... shii NAV lapa kur var pachatot! Sheit seezh gudri cilveeki un apspriezh gudras lietas!
Iesaku aiziet uz tvnet.lv un tur saac spamot! hmmm... un iisteniibaa tu man nepatiic....un domaaju ka neesmu vieniigais... kaads vareetu black listee vinju ielikt....? un veelreiz.. SHII NAV VIETA KUR CHATOT! Ja gribi pachatot ta uzliec mirc vai ielien kaada chataa... paldies, no manas puses tas pagaidaam viss... -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Nov 4 2004, 20:53) Paldies par komplimentu! ![]() Nekad nebiju aizdomaajies, ka shitais forums iisteniibaa ir forums, kur "seezh gudri cilveeki un apspriezh gudras lietas"... tik gudrs sajutos... Jums, paareejie, arii vajadzeetu. Un vispaar, ko Juus te atkal pokemoniem piesienaties... (Pika pika chuu) -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7 August 2025 - 02:56 |