![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
ShinChan |
![]() ![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Pagaidām esmu noskatījies 10 sērijas (no 13).... Pa galvu ārdās pretrunīgas domas un pat nezinu ko par sjo anime uzrakstīt. Ir filmas kuru gadījumā var skaidri pateikt: Tas ir kaut Kas! Vai ari: pilnīgs sū.s. Sjis nav tas gadījums. Sjī anime vispār nekādos rāmjos nelien. AnimeNfo.com viņu raksturo kā action, horror. Tasinība. bet ne pilnībā. Horrors ir vienkārsj vājprātīgs un ne tikai fizioloģisks, bet arī mentāls. + vēl daudzi kailskati, daļa no kuriem iekļaujās arī pedofīlijas kategorijā. Bet sjajā gadījumā nevar runāt ne par ecchi, ne hentai.
Es savā pietiekami ilgajā mūzjā daudz sjausmu esmu skatījis, gan animētas, gan mākslas gan dok. filmās, gan dzīvē, bet tas, kas notiek uz ekrāna sjajā anime man brīzjiem uzdzina nelabumu. Un ne jau tāpēc, ka pa gaisu ietu cilvēku ekstrimitātes un asins paltis (starp citu, sjī ir vienīgā anime kurā man nerodas iespaids, ka asinis ir tikai ekrānu aizpildosja krāsa, bet gan reāli no ķermana izdalijies sķidrums, cepuri nost asinis sjeit ir dozētas tā kā tam ir jābūt, pretstatā Hellsing u.tml.), nelabumu man uzdzina kas cits un ja jūs skatīsieties sjo animi (lai gan es neiesaku to nevienam darīt), tad sapratīsiet kas. Grūti pateikt ko es jūtu pret sjo seriālu. Tas viennozīmīgi nav stulbs hack n' slash tirpalu gabals. Sizjets ir plūstosj un tēli atklāti samērā labi. Brīzjiem emocionāli sakāpinājumi...un fizioloģiski graujosj. Tagad īss sizjeta izklāsts. Darbība, cik var noprast, norisinās mūsdienās, vai arī ļoti tuvā nākotnē. dazjiem cilvēkiem saak dzimt ragainas meitenes-mutanti (vairaak izskataas peec cat-girl), kurām ir labi attīstītas maņas, kas vienkārsjajiem cilvēkiem nav. Sjo mutantu mērķis (vai arī tās ir tikai cilvēku iedomas?) ir iznīcināt cilvēku rasi, tāpēc sjos mutantus vai nu iznīcina uzreiz pēc dzimsjanas vai nu arī iesloga slepenā izpētes centrā, lai veiktu eksperimentus. Vienam izdodas izbēgt... Sjī anime ir Genco un VAP studiju kopdarbs. Par animāciju (gan tēlu, gan fona) būtu grēks sūdzēties, jaukas, mīļas, bez maz vai čibi sejiņas. Subo kaut kādi "anime fin", neko par tādiem nezinu, tacju lielas glupības vēl neesmu pamanījis. Skatieties ja jums sjādas lietas patīk, tacju nesakiet, ka nebrīdināju, ārstēsjanos psihiatriskajā slimnīcā apmaksāt netaisos. Un cilvēkiem līdz 16 gadiem, no tiesas neiesaku skatīties. Man liekas, neatradīsies tāda televīzija, kas atļausies kādreiz sjo seriālu rādīt. Te būs dazji ekraansjaavinji: ![]() ![]() ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Saiko |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 238 Joined: 12-February 04 From: planet 34r7h ![]() |
done - vienkārši domāju ka vajaga mazliet piedomāt pie tā ko raksta vai arī likt lielu un treknu SPOILER un pēc tam jau rakstīt ko sirds kāro...
-------------------- There is no one who loves pain itself, who seeks after it and wants to have it, simply because it is pain.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:58 |