![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
reien |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 17 Joined: 21-October 09 ![]() |
kāds man nevar pateikt kādēļ ir tik maz yaoi anime?
![]() -------------------- ![]() I'm like a cat, I do what I want when I want it. |
![]() ![]() |
Koneko |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 161 Joined: 23-October 09 ![]() |
Manuprāt yaoi daudzums kā reizi pagaidām ir optimāls fan-meiteņu populācijai, lai tā nekļūtu pārāk izvirtusi. Man raizes vienīgi sagādā sižetu vienveidība, jo visi, ko esmu redzējusi, pārsvarā ir bijuši būvēti pēc vienas shēmas.
Yuri man vienmēr ir licies tāds pliekans, lai gan laiku pa laikam sanāk ar to saskarties. -------------------- |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
Manuprāt yaoi daudzums kā reizi pagaidām ir optimāls fan-meiteņu populācijai, lai tā nekļūtu pārāk izvirtusi. Ar pieejamo anime bišķīti varbūt tiešām nekas daudz nemainīsies, bet BL pasaule ir ļoooti plaša un, ja reiz aizsāk cilvēks tā nopietnāk pievērsties arī BL manga/doujin/games/etc., par kuru daudzumu sūdzēties nevar (kvalitāte gan tiešām variē no ļoti laba līdz atkritumiem. >_o), ir gandrīz simtprocentīga iespējamība kļūt par major perv un atpakaļ ceļa tad praktiski vairs nav~ *mwhahaha~* ---diezgan subjektīvs viedoklis; jums ir tiesības nepiekrist, bet nesāksim, lūdzu, par to spamot. This post has been edited by Ginta: Oct 27 2009, 13:55 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 09:56 |