![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
Ceru uz godiigaam atbildeem un saprashanu, ka tas ir nepiecieshams.
|
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(edg @ Nov 4 2004, 16:40) QUOTE(Spectre @ Nov 4 2004, 12:21) Apskaidrojiet mani a kapee maniem vecaakiem buutu jaanes amteriaalaa abildiima ja tenu tenu vairs nav taalu liidz maniem 21 gadiem ![]() Interesanta doma... Tador, tas tachu tikai nepilngadiigiem taa, ne? Nu bet protams, vai tad jūs ar galvu nedraudzējaties. Varbūt nekaitētu vēl arī 5 galvotājus dabūt un atsauksmes no mācību iestādes vai darba vietas ![]() Bet kopumā, prieks, ka viss te tik žigli attīstās, cik noprotu atliek vairs tikai kopistiski savākties un vienoties par gaišo kluba nākotni. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Nov 4 2004, 21:15) QUOTE(edg @ Nov 4 2004, 16:40) QUOTE(Spectre @ Nov 4 2004, 12:21) Apskaidrojiet mani a kapee maniem vecaakiem buutu jaanes amteriaalaa abildiima ja tenu tenu vairs nav taalu liidz maniem 21 gadiem ![]() Interesanta doma... Tador, tas tachu tikai nepilngadiigiem taa, ne? Nu bet protams, vai tad jūs ar galvu nedraudzējaties. Varbūt nekaitētu vēl arī 5 galvotājus dabūt un atsauksmes no mācību iestādes vai darba vietas ![]() Nu es jau gandriiz kaa krediitam tam visam piegaaju - kaut kas daargi maksaa, un, ja sapleesiisi, vai buus tev nauda vai nebuus (tas noziimee pieraadiit, ka tev ir darbs un galvotaajs, kam arii ir vai 2 galvotaaji, kam ir darbs ![]() ![]() Tas man atgaadina, ka jaamaacaas... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
QUOTE(edg @ Nov 4 2004, 22:10) QUOTE(ShinChan @ Nov 4 2004, 21:15) QUOTE(edg @ Nov 4 2004, 16:40) QUOTE(Spectre @ Nov 4 2004, 12:21) Apskaidrojiet mani a kapee maniem vecaakiem buutu jaanes amteriaalaa abildiima ja tenu tenu vairs nav taalu liidz maniem 21 gadiem ![]() Interesanta doma... Tador, tas tachu tikai nepilngadiigiem taa, ne? Nu bet protams, vai tad jūs ar galvu nedraudzējaties. Varbūt nekaitētu vēl arī 5 galvotājus dabūt un atsauksmes no mācību iestādes vai darba vietas ![]() Nu es jau gandriiz kaa krediitam tam visam piegaaju - kaut kas daargi maksaa, un, ja sapleesiisi, vai buus tev nauda vai nebuus (tas noziimee pieraadiit, ka tev ir darbs un galvotaajs, kam arii ir vai 2 galvotaaji, kam ir darbs ![]() ![]() Tas man atgaadina, ka jaamaacaas... nu, tad vienkaarshi buus jaabuut uzmaniigam un tas papiirs vienkaarshi tev liks par to domaat kaartiigaak un man mieriigaak justies ![]() UPD: oops, aizmirsu quotus novaakt ![]() UPD2: OOPS!!! aizmirsu ka taa var!! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:40 |