![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
reien |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 17 Joined: 21-October 09 ![]() |
kāds man nevar pateikt kādēļ ir tik maz yaoi anime?
![]() -------------------- ![]() I'm like a cat, I do what I want when I want it. |
![]() ![]() |
Koneko |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 161 Joined: 23-October 09 ![]() |
Labi, labi, dāmas, neņemiet manā iepriekšējā postā teikto tik ļoti pie sirds - tas nebija pārāk nopietni domāts. ...lai gan, kā peiredze rāda, ka būt izvirtušam nav tas sliktākais, kas var notikt. And I even kinda enjoy it. X3 (<- jau atkal, neuztveriet to pārāk nopietni.) Lai vai kā *mēģinājums atgriezties pie tēmas* ja ir nepieciešams apmierināt nezūdošu vajadzību pēc bl, tiešām iesaku neaprobežoties tikai ar anime (kuras nudien nav nemaz tik daudz un pat no tām ne visas ir baudāmas). Jau atkal varu atgādināt par (manuprāt gana labām) alternatīvām- manga/doujinshi/spēles/drama cd/slash fiction/etc. Citām vairāk, citām mazāk, bet praktiski visām ir kas pieejams arī kādā saprotamā valodā. Hnn... labi, beigšu, citādi jūtu, ka tik ļoti propagandējot bl, arvien grauju savu Ir jau labi Ginta-san :3 Ja šajā diskusijā vispār kāds kaut ko raksta, tad pārsvarā tikai BL fanes/fani(?) Starpcitu, man radās tāds jautājums - kur var dabūt kādu labu yaoi/shonen-ai spēli PC? Es būtu pateicīga, ja kāds varētu padalīties ar saviem resursiem ^-^ -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 15:06 |