![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
reien |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 17 Joined: 21-October 09 ![]() |
kāds man nevar pateikt kādēļ ir tik maz yaoi anime?
![]() -------------------- ![]() I'm like a cat, I do what I want when I want it. |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Man savukārt šķiet, ka yaoi žanrā vēl vēl visā savā dailē nav atklāta fisting (double fisting), scat, butt-machine, group orgy un cita tematika.
P.s. Kādus tik netveramus apvāršņus cilvēkam nepaver dažas gūglē pavadītas minūtes. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
Man savukārt šķiet, ka yaoi žanrā vēl vēl visā savā dailē nav atklāta fisting (double fisting), scat, butt-machine, group orgy un cita tematika. P.s. Kādus tik netveramus apvāršņus cilvēkam nepaver dažas gūglē pavadītas minūtes. Oh, hon, yaoi ir arī šis tas no tā atrodams. Es teiktu, ka tas vienkārši ir vairāk iz vīriešu fantāzijām, tāpēc arī iekš yaoi, kas ir domāts sieviešu auditorijai, nav diez ko pieprasīts. -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 15:07 |