![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
XipnosS |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 23 Joined: 4-November 04 ![]() |
Shodien paspeleejos ar photoaparaatu, dazas bildes patiesam labas
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
Ja runajam par kakiem man kakis ir totali stulbs..Vins visu dienu gul un velak nakti 00:00-2:00 vai ari pat ilgak vienkarsi sak naudet skala balsi(man ir siamieties)..Vins vienkarsi jau ir visus iebiedejis gan aradus gan cieminus...Nu labi es ptas vinu spidzinu katru dienu bet nu labi mans kakis ir vienkarsi psihs..piliksi roku velak ta roka nebus(ne tik traki, bet uz to pusi ir)
|
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
QUOTE(JaYzZ @ Nov 4 2004, 23:49) Ja runajam par kakiem man kakis ir totali stulbs..Vins visu dienu gul un velak nakti 00:00-2:00 vai ari pat ilgak vienkarsi sak naudet skala balsi(man ir siamieties)..Vins vienkarsi jau ir visus iebiedejis gan aradus gan cieminus...Nu labi es ptas vinu spidzinu katru dienu bet nu labi mans kakis ir vienkarsi psihs..piliksi roku velak ta roka nebus(ne tik traki, bet uz to pusi ir) Shitais kakjis man no sakuma pielien murraadams un pec tam megjina atkost ko vien var ![]() Par maniem kakjiem : majas 2 kakji, viens tads pilnigi melns ka kads siamieshu paveids (mosh ari ir ![]() ![]() Un vispar abi milji - visu dienu gulj a vakaros un ritos lien klat lai vinjus glauditu, buzhinaatu, mudzhinaatu utt. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:48 |