pāris zīmējumi, and robot unicorns. |
pāris zīmējumi, and robot unicorns. |
anti |
Apr 4 2005, 10:48
|
Draņķītis Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga |
agrāk es arī mēdzu kaut ko pazīmēt - kad vēl pele normāli strādāja un iedvesma bij ;)
šitas zīmēts ar zīmuli pirms gadiem 2-3, skenēts un izkrāsots uz datora. tālākie visi ir zīmēti ar Shi-Cyan Oekaki. (acis šķības un seja greiza, zinu :/ ) (nau īsti anime stilā, bet tas ir sava veida fanarts par Sesshoumaru no "Inuyasha") -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
anti |
Nov 4 2009, 03:24
|
Draņķītis Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga |
Lol, Keydan ;]
Anyway, šitie ir kaut kādi veci, skanera man nav, tāpēc fočēti, therefore kvalitāte pakaļā. Kaut kad moš sanāks ieskenēt un nopietnāk tam visam pieķerties. Vai labāk vienkārši ko jaunu uzzīmēt. Nananana~ (Viena kāja resnāka par otru, atspīdumi tam apģērbam nav riktīgi un tādā garā.) (Galva par lielu. Un viduklis pa tievu. Un gurni pa mazu. Un un un un. TEH PROPORCIJAZ AAARGH IT KEELZ MEEH ASDGFH.) This post has been edited by anti: Nov 4 2009, 03:26 -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
edg |
Nov 5 2009, 22:04
|
limpene grauž aknas Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM |
(Galva par lielu. Un viduklis pa tievu. Un gurni pa mazu. Un un un un. TEH PROPORCIJAZ AAARGH IT KEELZ MEEH ASDGFH.) Tikai tāpēc, ka nepielieto photoshop maģiskās aftertouch iespējas. P.S. Tās nav googles, tas ir mīlīgs kucēns -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
Nov 6 2009, 01:05
|
Kami-sama Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 03:15 |