![]() |
![]() |
Vinzento- |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 7 Joined: 9-November 09 ![]() |
Sveiki! ^^
Tad nu ta, pirmo reizi ''paniekojos'' photoshopaa: Skice ![]() Un photoshop ![]() |
![]() ![]() |
Vinzento- |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 7 Joined: 9-November 09 ![]() |
Piekritu, ka zimejums ir ''prasts'' , bet prieks pirmas reizes gribejas krasot kaut ko vieglu.
![]() Varbūt zīmē otru skici pa virsu pirmajai? Ja saprotu pareizi, tu gribi lai uzzimeju labak un tad izkrasoju velreiz? ![]() Tev nau ne jausmas cik ilgi tads amatieris, ka es kraso vienu zimejumu. ![]() This post has been edited by Vinzento-: Nov 9 2009, 22:05 |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Ja saprotu pareizi, tu gribi lai uzzimeju labak un tad izkrasoju velreiz? ![]() Nē, tas vairāk bija domāts nākamajai reizei. Redzu, cik daudz laika ieguldīts krāsošanai. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Redzu, cik daudz laika ieguldīts krāsošanai. khemm... jā, daudz. DAAAUDZ. Iesācēju tipiskākā pazīme- ūberīgs paraksts, nedod dievs, ka kāds nozags, liks priekšā kā savu. Copyright, cerams arī ir kārtīgs sagatavots. Es atceros, ka kaut kad sen ieliki animāciju, kas arī nebija spīdoša. Tur labi, ja 4 frame bija. Ja tas pa visu šo laiku ir viss, ko vari likt priekšā, tad nevajag te citiem kaut ko par "šausmīgo cenšanos" stāstīt un "cik grūti". - contribution to the depressive week -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
... - contribution to the depressive week *uzšauj Fuschicho pa galvu* -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 07:53 |