![]() |
![]() |
Vinzento- |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 7 Joined: 9-November 09 ![]() |
Sveiki! ^^
Tad nu ta, pirmo reizi ''paniekojos'' photoshopaa: Skice ![]() Un photoshop ![]() |
![]() ![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
ko Tu nodarīji savam zvēram?
-------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
ko Tu nodarīji savam zvēram? Post-dzemdību apokalipse. Man ir kaķēni toties. -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
ko Tu nodarīji savam zvēram? Post-dzemdību apokalipse. Man ir kaķēni toties. kas baros? visi šausmīgā nāvē mirušie kaķi ir viens otra pēcteči un mirst dēļ viena iemesla? -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
ko Tu nodarīji savam zvēram? Post-dzemdību apokalipse. Man ir kaķēni toties. kas baros? visi šausmīgā nāvē mirušie kaķi ir viens otra pēcteči un mirst dēļ viena iemesla? Nē, katrs atrod kādu citu lielisku nāves veidu. Viņiem nekad netrūkst izdomas. Mazie tiek baroti ar speciālu piena maisījumu un liekas veselīgi. Dīvaini tikai, ka viņi paši nokārtoties nemāk. But let us not spam this topic. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 07:56 |