![]() |
![]() |
Tamashi |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 139 Joined: 20-October 08 ![]() |
Beidzot sanjčmos ielikt savus zimejumus sheit
![]() Tą pa nopietnam zģmčju tikai puss gadu, respektģvi anime. Ilgi netiku pie scanera, tapčc ielieku tos tikai tagat. Shie bija wieni no tiem pirmajiem kurus uzzģmčju ar fonu. ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Es jau partaisiju tos. Un garumzimes tadas jo izmantoju PSP, nakosreiz garumzimes nelietosu. This post has been edited by Tamashi: Mar 24 2010, 11:40 |
![]() ![]() |
JnVbt |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 80 Joined: 28-October 07 From: Šaurais gals ... Liepāja! ![]() |
nu kā nesanāk? vienkārši: pie tā posta kuru gribi izņemt ārā kādu citātu spied reply, vai arī quote un tad add reply (ja ir vēlēšanās vari tad kko no tā citāta padzēst ārā)
vai arī vnk nokopē vēlamo tekstu spied add reply, iekopē iekšā, iezīmē un spied QUOTE Wrap in a Quote wola! ![]() QUOTE tu nopietni gribi lai es pameiginu uzzimet blade master, no warcraft 3? nezinu kā hollow, bet es labprāt to blade master gribētu redzēt ![]() -------------------- Live your life with joy & no regret! =]
![]() ATSLĀBSTI un baudi to ko dzīve tev sniedz! Smieties ir labāk nekā raudāt. It sevišķi, ja nepalīdz ne viens, ne otrs. Life`s a party! Let`s smoke it, drink it, ejoy it! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 07:52 |