![]() |
![]() |
Tamashi |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 139 Joined: 20-October 08 ![]() |
Beidzot sanjčmos ielikt savus zimejumus sheit
![]() Tą pa nopietnam zģmčju tikai puss gadu, respektģvi anime. Ilgi netiku pie scanera, tapčc ielieku tos tikai tagat. Shie bija wieni no tiem pirmajiem kurus uzzģmčju ar fonu. ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Es jau partaisiju tos. Un garumzimes tadas jo izmantoju PSP, nakosreiz garumzimes nelietosu. This post has been edited by Tamashi: Mar 24 2010, 11:40 |
![]() ![]() |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Āa, dienās būsi mangaka?
![]() Kur tu esi redzējis kādu mangu bez līnijām? =D Pat krāsainu. Viņas taču ir melnbaltas. Kaut arī krāsainas, gribās taču, lai viss izskatās jauki un sabalansēti - lai piesaistītu čari un arī foršais backgrounds. Čarus izceļ izmantojot line weight - nenovelk vienkārši kontūru, bet vitām biezāku citur pārrautu [it īpaši, ja tur kkur ir iesaistīta baigā gaisma, bet thats a diff story]. Lai nu kā, pastudē mangas, gan krāsainas, gan melnbaltas. Gan jau tāpat lasi bieži. Man nav tāds labs piemērs, kur visam ir kontūra bet čari ir meistarīgi izcelti [tā kā tu to centies panāks un, protams, tas aŗi ir vēlams], bet kad būs noteikti pierādīšu savu punktu a.k.a. I WILL prove my point! ![]() Pamēģini tās līnijas pavilkt arī fōnam, tā itkā no priekšas viņas ir un tad mazlied izdziest uz dziļumu un tiem objektiem galīgi tālu fōnā nevelc nekādas kontūras. Nu tā kaut kā.. Gan jau ar laiku tev tas viss riktīgāk aizies! =D *tikko izlasīju par tavu ''izteikt''* Jā, tas ir tas line weight, bet fōnam tev jau weights nav jātaisa, vnk uzvelc un tad salīdzini, vai toč ir tik slikti. ^^ -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Arta |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Čarus izceļ izmantojot line weight - nenovelk vienkārši kontūru, bet vitām biezāku citur pārrautu ..... bet kad būs noteikti pierādīšu savu punktu a.k.a. I WILL prove my point! ![]() Sorr, ka nāku piespamot tavu topiku, again xD, bet es gribēju parādīt kko pie kā strādāju. Kad vilku lineartu tieš inodomāju par to line weight. [kad pabeigšu, watermarka vairs nebūs. :'D] ![]() Esmu gandrīz pabeigusi pielabot visu lineartu, atlicis backgrounds. Mana ideja ir tāda - ka zaķis ir vairāk izcelts nekā viss pārējais, jo viņš ir vistuvāk un viņam jāpievērš vislielākā uzmanība. Viņš vnk uzreiz iekrīt acīs, kad paskatās šo lineartu, ne? Viņam izmantoju 0.1 rapidogrāfu. Ar fōnu drīz sākšu darīt to pašu, ko ar zaķi, tikai ne tik izcelti un ar 0.05 un 0.03 rapidogrāfiem. Tas ir viss ko gribēju paskaidrot ar savu līniju smagumu.. xD Cerams mazliet noderēs. ^^ -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 07:47 |