![]() |
![]() |
Tamashi |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 139 Joined: 20-October 08 ![]() |
Beidzot sanjčmos ielikt savus zimejumus sheit
![]() Tą pa nopietnam zģmčju tikai puss gadu, respektģvi anime. Ilgi netiku pie scanera, tapčc ielieku tos tikai tagat. Shie bija wieni no tiem pirmajiem kurus uzzģmčju ar fonu. ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Es jau partaisiju tos. Un garumzimes tadas jo izmantoju PSP, nakosreiz garumzimes nelietosu. This post has been edited by Tamashi: Mar 24 2010, 11:40 |
![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
0.1 ir pats mazākais, ko izmantoju. Tā kā es mazformāta darbus ikdienā netaisu (tikai vienu pa visu pusgadu), tad 0.03 būtu crazy. Jā. Un pat tam mazajam tik smalkus nemaz nevajadzēja. Tāpēc man tā ir galīga mistika- kam tas vajadzīgs?
Smuks zaķis -------------------- |
Tamashi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 139 Joined: 20-October 08 ![]() |
Es ar dabuju melnos markierus : 0.1 Baigi forsi ar tiem, BET iztaigajot visu savu pilsetu neatradu udens noturigos(krasainos) markierus, tikai melnos un tos dokumentu markierus, vis kas bija- Udeni viegli nomazgajamie markieri.
Bljiiin, ta negribas doties uz rigu vinus meklet... Paliksu pagaidam pie ta kas ir. ![]() This post has been edited by Tamashi: Dec 3 2009, 15:52 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:24 |