![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Animy |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Shii saite tomeer ir wilshanas...es jau tikai veelejos but sabiedriska...cilvex kursh seez mala un nebilst ne varda nav nekaads jautribas iemiesojums
![]() ...Ja ta padoma,shi vieta ir domata egoistiskiem diplomatiem,kuri izezh no sabiedriibas jaunaakos ![]() ...manis peec warat izdzest sho topicu,varat ignoret vai apcelt,sheit es wairs neatgriezhos! ![]() ... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Ha, ha, ha, haaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Atvainojiet, nenoturējos... Kur nu vēl tālāk?! Tā vietā, lai daudz maz konstruktīvi (laikam jau nevar tā runāt, pārāk "sencisks" un "diplomātisks" vārds) paraudzītos uz pārējo foruma dalībnieku kritiku vai ieteikumiem, tu izvēlies vieglāko ceļu - plinte krūmos un pati līdzi tai. Domā no tā, ka tu šajā forumā nepostosi kādam būs silts vai auksts? *joprojām smejos* Nudien, man shie jaunizcepto otaku uzpluudi saak jau piegriezties... QUOTE Wiiii! satiekamies pie Laimas pulksteņa. es paņemšu līdz "vanaga" 2 litrīgo Varbūt labāk "Turbo dīzeli"? -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 19:52 |