![]() |
![]() |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Sveiki dārgie kaimiņi un pieklīdušie garāmgājēji. Sveicu jūs ar jauno dienu. Izlēmu pēc ilga laika, t.i., +- gadi 3(slinkums meklēt veco topiku, kas visdrīzāk jau slēgts) ievietot savus darbus iekš otaku.
Iesākumam nekas dižš un augstvērtīgs, vienkārši tāpēc, ka bija slinkums ko darīt. Būs vēl labāki, bet pagaidām: Enjoy this delicious roundhouse kick to the face by yours truly. Attached thumbnail(s) ![]() ![]() -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
![]() ![]() |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
I HERD YOU LIKE SHIT, SO I... updated my topic. Phe. Izdomāju sataisīt ko vienam sīkam konkursam, kur jāpaķer viens haizivs maskots un jāuztaisa ar šamējo "filmas plakāts". Man ne pārāk labi nesanāca, lai gan mani priecē sirdi kā man abas plaukstas uztaisītas. Neko darīt. Solos, ka nākošais darbs būs sarežģītāks. Vai vismaz ar krūtīm.
![]() Useless information you will never need: Šodien salaboju savu seno Trust grafisko planšeti, kuru uzskatīju par saplīsušu jau gadiem, bet turēju iekš gultas. Izrādījās, ka savienojuma vietu, kur baterija saiet kopā ar pildspalvu bija tikai mazliet jāpiespiež dziļāk. Jūtos baigi stulbi, jo pats to tik vēlu pamanīju. Tad no šodienas mani digitāli darbi būs beidzot veidoti ar "augstākas kvalitātes" tooļiem. Arī ātrāk. Un krūtīm. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 07:50 |