![]() |
![]() |
kabuki |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 63 Joined: 26-July 07 ![]() |
Sakaraa ar to, ka kkas no manas kruuziites ir izdzeeris visu iedvesmu un viss forums kaa apmiris... naaku klajaa ar jaunu priekshlikumu:D noteikti neesmu vieniigais, kursh desmitiem minuushu, vai pat stundaam seezh un domaa, kam lai dod dziiviibu uz papiira lapas! piedaavaaju riikot weekly wai monthly contestus!:) veelams, lai lielie sensei onkulji pie mazajiem nelien un neapeed muus te:D
doma taada- Kaads no sensejiem ievieto tematu, vai lietu uzskaitiijumu, kam jaabuut ziimeejumaa.. dod terminju. mees ziimeejam un metam iekshaa:) veertee senseji un pashi daliibnieki jeb tie kas piedalaas:) Ja retardosiet manu ideju, neapvainoshos:D zinu, ka maakslai uz pasuutiijuma gruuti tapt, bet tas buutu ideaals treninsh ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
sunder |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 97 Joined: 27-October 07 ![]() |
nu bet lielākā daļa cilvēku ir pārgājuši uz LCD - viņi ir kompaktāki, parasti lielāki, un cena viņiem arī ir samērā draudzīga(nav vairs ka pirms ~8 gadiem). Uz viņiem var labi redzēt atšķirību starp piemēram #000000 un #222222, a uz CRT viņi abi izskatās melni. Pietam kad piesēžos pie crt monitora nevaru izturēt. Tāda sajūta, ka acīs spiež vai kkas tamlīdzīgs.
Savā ziņā viņi ir labāki, jo pa krāsām tev tomer ir arī taisnība. Tās viņi attaino daudz pareizāk nekā LCD anyway. paprovēju kartīgak šo to pačakarēt un tādas vēsākas krāsas pieliku ![]() Gaišā versija nr.2 This post has been edited by sunder: Dec 7 2009, 22:03 |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Jā, jādara tā kā dara lielākā daļa. Tas nu gan ir gudri. Es negribu strīdēties par monitoriem, tikai pateikšu, ka man besī lielākā daļa LCD kaut vai tāpēc, ka attēls maina savu izskatu no dažādiem leņķiem. Man ir arī pietiekoši liela māja, lai es varētu monitora vietā arī nelielu traktoru nolikt, tā ka you're arguments are invalid. otra versija ir labāka. Pagaidām gan man nepatīk neviens no iesniegtajiem darbiem. Viens no tiem ir kaut kāds spice girls plakāts Otrs, aina no 5 cm per second Trešais- Haabla fotogrāfija. Pat nepiesienoties izpildījumam, rodas problēmas uztvert saturu kā kaut ko unikālu un foršu. Nez kāpēc visi iedomājas tās zvaigznes, kas ir debesīs, bet ir arī citas. Tāda taisnvirziena domāšana ir visai garlaicīga ![]() Iesaku domāt ārpus rāmjiem. Tēma nekādā gadījumā nav ierobežojošs faktors, drīzāk gan izdomu veicinošs. Neapstājieties pie savas pirmās domas, bet rociet tālāk. Iesaku nevis labot esošos, bet taisīt jaunus darbiņus, jo ar iepriekšējiem jau viss skaidrs. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:37 |