![]() |
![]() |
kabuki |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 63 Joined: 26-July 07 ![]() |
Sakaraa ar to, ka kkas no manas kruuziites ir izdzeeris visu iedvesmu un viss forums kaa apmiris... naaku klajaa ar jaunu priekshlikumu:D noteikti neesmu vieniigais, kursh desmitiem minuushu, vai pat stundaam seezh un domaa, kam lai dod dziiviibu uz papiira lapas! piedaavaaju riikot weekly wai monthly contestus!:) veelams, lai lielie sensei onkulji pie mazajiem nelien un neapeed muus te:D
doma taada- Kaads no sensejiem ievieto tematu, vai lietu uzskaitiijumu, kam jaabuut ziimeejumaa.. dod terminju. mees ziimeejam un metam iekshaa:) veertee senseji un pashi daliibnieki jeb tie kas piedalaas:) Ja retardosiet manu ideju, neapvainoshos:D zinu, ka maakslai uz pasuutiijuma gruuti tapt, bet tas buutu ideaals treninsh ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Tas ir tieši tas, ko domāju. Manis pēc var arī "space art", Keydan. Man personīgi tas šķiet garlaicīgi un viss. Bez tam es pati neesmu bijusi atklātā kosmosā un man nav valid sauce, lai spētu novērtēt to cik labs/slikts ir tavs darbs. Izskatās vienkāršs. Bet tu neuztraucies par manu viedokli- te nav viena cilvēka žūrija. Jā, vēl man ienāca prātā tās zvaigznes, kas atspoguļojas cilvēka acīs, žīdu zvaigzne, sātana zvaigzne, brilles ar zvaigznēm, piekauts cilvēks, zvaigznes personifikācija utt.. Kāpēc mums jādomā jūsu vietā? Tiešām, I'm dissaponted, sons. Kosmoss un skatuve- viss kas ienāk prātā? This post has been edited by FuschichO: Dec 8 2009, 19:14 -------------------- |
kabuki |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 63 Joined: 26-July 07 ![]() |
Tiešām, I'm dissaponted, sons. Kosmoss un skatuve- viss kas ienāk prātā? that's what they do with guys like us in prison. ![]() un.. es jau meegjinaaju.. ![]() un piedodied man par ljevajiem foniem.. un taa kaa great masters dara savu darbu, un paldies vinjiem par to!(es par kritikas bargo krusu xD) tad es pateikshu, ka man visi darbi patiik:) sunder- tava noskanja un reaalais fons.. keydan- tavs darbs vsp ir nereaali smalki nostraadaats! ![]() ![]() ja tieshaam pakjers iedvesma, maybe otro meegjinaajumu taisiishu ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 07:52 |