![]() |
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
njumm...
kaads var ieteikt kaadus labus h-gamukus? ![]() |
![]() ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Outlawz:
Tas pats BG pirmaa versija iznaaca ar tik daudziem bagiem, ka bail pat iemineeties. Es jau mineeju ka PT ir ir rihtiigi labs storyline kura nav BG, un ja tu speelee RPG lai monstrus paslakteetu tad, tas nav hardcore RPG gameris. PT katram charam bija sava soliida veesture, kaa arii bija visaadas ideologjijas kuraam var sekot - ir plasha iespeeja izveeleeties, un vareeja rihtiigi iejusties lomaa. ja esi fallout fans tad mani sapratiisi. Man shausmiigi aptiik elder scrolls(morrorwind) un visi vinja addon, bet mans piislis ir par vaaju shai speelei, lai vareet u normaali speeleet. aj okej beigsim galu galaa nekas labs nesanaaks no shii striida... jo es uzskatu ka speele bez storry ir tas pats kas "Minesweeper"- laika kaveeklis. Doom3 bija gada abloms - rihtiigs debiilisms, iznjemot grafiku tur nekaa nav. vecasi doomII un visi vinja turpinaajumi ir 100x labaaki - jo tur vismaz ir kur palozhnjaat. un kaadus secretus atklaat. Oke beidzam -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:43 |