![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Man darot savus tiešos pienākumus sāka sūrstēt kakla muskuļi un galvā iešāvās trula doma.
Manās acīs katram šī foruma iemītniekam piemīt noteiktas īpašības. Viņiem ir labās un ir sliktās dienas. Lietas, kurās viņi orientējas labāk un lietas, kurās viņi orientējas sliktāk. Reizēm es dažiem cilvēkiem gribu iedot cepumu vai tieši pretēji- sadot pa kaklu. Un likās, ka būtu forši, ja reāli kaut ko tādu varētu izdarīt virtuālajā vidē. Citos forumos varbūt tā ir- es īpaši neorientējos internetā. Man likās, ka būtu forši, ja tiem, kas grib piedalīties, būtu tādi kā statusa sigi, tas ir- viņu sigā, kaut kādā nemanāmākā stūrī, piemēram, labajā, apakšējā, būtu noteikts sigs, kurā attēlots viņu statuss. Šo sigu noformējums būtu aptuveni vienāds. Katrs lietotājs varētu izvēlēties savu fona bildi un savu ĪPAŠO STATUSU. Piemēram tie, kas labi orientējas japāņu valodā, varētu rakstīt, ka viņi ir WAPĀŅI, tie, kas orientējas skricelēšanā ir nez, MĀKSLEŅI, lol (kā nu kuram gribās par sevi paņirgāties), tie, kas kaut ko saprot no datoriem, ir DATORNŪĢI, tie, kas aktīvi spēlē spēles ir vēl kaut kas utt... lai uzreiz redzams, ar ko kurš izceļās. Un tad vēl varētu būt tādas statusa sadaļas, kurās var krāt punktus. Es neprotu atrast lietām īstos vārdus un visticamāk tas visiem liksies drausmīgi stulbi, bet es to iztēlojos kaut kā tā. ![]() Būtu forši, ja kāds zinātu veidu, kā to pēc iespējas vieglāk editēt. Nu, man tas liekas jautri. Beigās varētu izsniegt LIELĀKĀS DIRSAS balvu, vai LABĀKĀ PAKAĻĀ LĪDĒJA vai TROĻĻA balvu utt.. spriežot pēc savāktajiem punktiem Man vienkārši nav par ko dzīvē domāt, kā tikai par to, ko vēl varētu izdarīt netā ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
JnVbt |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 80 Joined: 28-October 07 From: Šaurais gals ... Liepāja! ![]() |
No vienas puses šeit sarakstītais man nedaudz glaimo, no otras skumdina. Piekrītu, ka forums izskatās tāds pussprādzis, un negribētos ticēt, ka tikai pāris personas to uzturēja pie dzīvības. Bija, un joprojām ir pulka ļaužu, kas agrāk mēdza aktīvi postot, bet šobrīd no tā ir atgājuši. Nezinu kāpēc tā ir noticis. Agrāk oftopika sadaļu bija interesanti lasīt, tagad jauni posti parādās vien "cilvēks zem manis..." un "dzimšanas dienas., bet jauni temati galvenokārt sākas ar izmisīgu "Hēēēēlp!!!". Varbūt forums ir dabiskā ceļā evolucionējis? Tie kam sākotnēji šī štelle interesēja ir vai nu zaudējuši interesi, vai arī pārgājuši nākošajā līmenī, resp., sākuši čupoties in real life, līdz ar to forums kalpo vien kā sludinājumu dēlis un, lai pa retam apmainītos ar kādu domu. Vēl ir daļa ļaužu, kas ir apdāvināti ar zīmēšanas/gleznošanas talantu, līdz ar to aktīva ir "Art" sadaļa. Kas paliek? ā, nu vēl ir nejauši jaunpienācēji, kuri pēc nedēļas/ mēneša hiperaktivitātes (spama?) perioda arī kaut kur nozūd. Tas arī ir viss. Vien vējš svilpo un kamolzāle aizripo. Nez vai dažādi tituli un bļambuki kādam foruma apmeklējumu padarīs saistošāku. Visu noteiks pašu cilvēku interese līdzdarboties, un interese, kā redzams ir apsīkusi. ![]() -------------------- Live your life with joy & no regret! =]
![]() ATSLĀBSTI un baudi to ko dzīve tev sniedz! Smieties ir labāk nekā raudāt. It sevišķi, ja nepalīdz ne viens, ne otrs. Life`s a party! Let`s smoke it, drink it, ejoy it! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 21:51 |