![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Red Devil |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 17-September 04 ![]() |
skataties kāds????
-------------------- Freedom is never given. It's won.
"We go to war not to die for our country but to make others die for theirs." |
![]() ![]() |
Animy |
![]()
|
Unregistered ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Animy @ Nov 5 2004, 15:01) Protams, ka nav noziegums! Mums te visiem patiik multenes (norijiet veelmi piekasiities shitam vaardam), taapeec jau mees te esam. Tas, ko mees sakaam ir, ka taas multenes, ko esi redzeejis ir meesls saliidzinot ar taam, kaadas veel ir. Un par to vecumu tu nepareizi saprati - tava uzvediiba atbilst 10-14 gadu vecuma pokemonu stadijai, un mums iipashi nepatiik ar beernudaarzu aukleeties... Protams ir veel te jauni cilveeki, bet vinji jau ir izgaajushi no "viii, es gribu pachatot, un es neko neesmu redzeejis(usi), bet izlikshos, ka visu zinu, viiiiiii!!!!" Un kaitina taa paarmeeriigi lielaa kakja bilde. Paarlieku nu lielaa. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:47 |