![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Priecīgi Ziemassvētki klāt,
Šlesers sāk gaisu smirdināt.... Man vienīgajai, ir sākuši apnikt mūžīgie izbāztie mehanizētie salaveči, kas savus mucveida vēderus turēdami visu laiku smejas- hohoho ? Un veikali, kas no novembra sākuma ir pilni rotājumiem? Negribas taisīt no tā traģēdiju, bet vienkārši sāk apnikt, nejēdzīgas dāvanas *Jā mīļā tas Braun skuveklis ir tieši tas, kas bija vajadzīgs. Nē nekas, ka man tāds, jau ir.* un mūžīgā egles dedzināšana, kas ikgadēji beidzas ar kādas mājas nosvilināšanu. Bet nekas labāks svinēšanas ziņā man nenāk prātā . Kādas ir jūsu domas ? P.S. palīdziet dziesmiņu tālāk izdomāt, jo savādāk jādungo vislaik viens un tas pats. -------------------- |
![]() ![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Jau izsenis tradīcijas bija ka vakars noteikti ir ģimenes lokā... vairāk gan tādā ziņā sajūsmina visa tā ievazātā draza kā valentīndiena, piemēram, kad gan tiek kultivēta aktīvi pēkšņa mīļo cilvēku atcerēšanās un nobēršana ar rozā zvēriem it kā citā laikā nebūtu viņu tuvumā.
Ziemassvētki kaut ka vienmēr ir asociējušies tieši ar piparkūku, nodzisušu sveču un citrusaugļu aromātu... varbūt ar tāpēc ka agrāk pēdējos varēja tik ap to laiku ar dabūt,bet siltais sveču aromāts piedod patīkamu noti. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23 July 2025 - 09:07 |