![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Animy |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Chawinjas wisiem! ^.^
Es tiko pieregistreejos,shii izskataas forsha web lapa kur pachatot.Nemaz nezinaaju,ka taadas ir ari Latvieshu valoda <_< ...kaads laikam aizmirsa man pastaastiit :D ^_^ |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
![]() liela telpa, telpas vidū stāv mazs puika galvu nodūris un blenž kurpju purngalos. Apkārt pusaplī stāv pusmūža cilvēki tumšās drēbēs. Savā starpā sarunājoties "kas no viņa iznāks?", "...šito palaidni..."; "...skolotāja sūdzas..."; "...kaimiņu suni ar kaķeni apšauda..."; "pie galda skaļi uzvedās, un jaucas pieaugušajiem pa vidu..."; "kaut kas steidzami ir jādara...". Telpa un tajā atrodošies objekti ir deformēti sirreālā manierē, kas zēnu padara vēl mazāku, bet pieaugušie un to ēnas rada nomācošu iespaidu. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Nov 5 2004, 14:44) ![]() liela telpa, telpas vidū stāv mazs puika galvu nodūris un blenž kurpju purngalos. Apkārt pusaplī stāv pusmūža cilvēki tumšās drēbēs. Savā starpā sarunājoties "kas no viņa iznāks?", "...šito palaidni..."; "...skolotāja sūdzas..."; "...kaimiņu suni ar kaķeni apšauda..."; "pie galda skaļi uzvedās, un jaucas pieaugušajiem pa vidu..."; "kaut kas steidzami ir jādara...". Telpa un tajā atrodošies objekti ir deformēti sirreālā manierē, kas zēnu padara vēl mazāku, bet pieaugušie un to ēnas rada nomācošu iespaidu. Baudiijums manai izteelei... Reizeem pasham naak praataa shaadas iisfilmas, bet neviens veel nav izgudrojis praata projeceejumu filmaa... slinjkji izgudrotaaji. Varbuut jaasabiezee un jaakljuust par pashproduceejoshu rezhisoru? -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7 August 2025 - 00:53 |