![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Priecīgi Ziemassvētki klāt,
Šlesers sāk gaisu smirdināt.... Man vienīgajai, ir sākuši apnikt mūžīgie izbāztie mehanizētie salaveči, kas savus mucveida vēderus turēdami visu laiku smejas- hohoho ? Un veikali, kas no novembra sākuma ir pilni rotājumiem? Negribas taisīt no tā traģēdiju, bet vienkārši sāk apnikt, nejēdzīgas dāvanas *Jā mīļā tas Braun skuveklis ir tieši tas, kas bija vajadzīgs. Nē nekas, ka man tāds, jau ir.* un mūžīgā egles dedzināšana, kas ikgadēji beidzas ar kādas mājas nosvilināšanu. Bet nekas labāks svinēšanas ziņā man nenāk prātā . Kādas ir jūsu domas ? P.S. palīdziet dziesmiņu tālāk izdomāt, jo savādāk jādungo vislaik viens un tas pats. -------------------- |
![]() ![]() |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
QUOTE Bet man patīk mandarīni, eglītes smaržai ar nav ne vainas, vienīgi žēl, ka krizis, naudas nav lai eglīti noirktu. :/ Nozodz Depo zāģi un laid uz mežu pēc egles! |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
QUOTE Bet man patīk mandarīni, eglītes smaržai ar nav ne vainas, vienīgi žēl, ka krizis, naudas nav lai eglīti noirktu. :/ Nozodz Depo zāģi un laid uz mežu pēc egles!Jep, tikai tizleņi pērk. Katrai ģimenei Latvijas Mežos eglīte par brīvu. Eglītes meklējumi un pievārēšana taču ir vesela ģimeniska atrakcija... Ģimeniska... atrakcija... kādas man nebūs... T___T *emo* This post has been edited by FuschichO: Dec 22 2009, 12:55 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23 July 2025 - 09:05 |