![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ko jūs domājat par tiem krievvalodīgajiem, kas atsakās mācīties latviešu valodu un pieprasa, lai krievu valoda tiek padarīta par otru valsts valodu? Atbalstat? Nosodat?
~ Neesmu pārāk liels patriots, bet pēdējā laikā dzirdētās muļķības par to, ka 18. novembris esot krievu diskriminācija un ka tas, ka valsts valodas zināšanas ir vajadzīgas darba iegūšanai, esot pilnīgs absurds, man patiešām sāk griezt nervā. This post has been edited by Kikyou: Jan 6 2010, 06:01 |
![]() ![]() |
reien |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 17 Joined: 21-October 09 ![]() |
Mans tēvs arī nemāk latviski. Viņam lācis uz ausīm uzkāpis. Am, man ir tieši tā pat, visu tā kārtīgi apsverot es esmu tikai kkāda 5 daļa latviete, 3 daļas aizņem krievu nacionalitāte, bet principā es nenosodu krievus, nav nekāda naida pret viņiem. Jā, mans tēvs ir krievs, bet viņš vēlētos iemācīties runāt latviski, lai gan ir gājis uz kursiem, viņam nesanāk, bet vismaz viņš cenšas. Bet jā, kā jau tika teikts man patiešām riebjas dzirdēt, ka man savā valstī jārunā krieviski, ne jau tāpēc, ka cilvēks nespēj iemācīties latv. val., bet viņš vnk to nevēlas. Tas arī izraisa nelielu nepatiku pret tieši šādu uzskatu indivīdiem. Tas, ka daži letiņi arī ir aptaurēti-fakts. Riebjas, ka dažkārt cilvēki uzzinot, ka kāds ir krievs sāk izteikt pretenzijas pret visu tautu kopumā, nemaz neuzzinot vai viņš māk latv. val vai nē, vai viņš mīl šo valsti, vai vsp ir sakarīgs cilvēks. That's just not right. Tautībai nav nozīmes, nozīme ir uzskatiem un vērtībām, kas šajā cilvēkā ir ielikti. Pēc Šlesera un Ušakova kapitālā fail, youtube.com sākās karš latvieši- krievi. Tika ar''i izteikt daoma, ka krievi ir naida kurinātāji. Bet atver acis cilvēk, par kādu nacionālā naida kurināšanas sākšanu var iet runa, ja tu pats normālam krievam, kas zina latv. val, pasaki vācies prom no Latvijas, jo Latvija pieder latviešiem. Mēs paši savu kultūru dzenam uz izmiršanu, mēs atbalstam ievazātus svētkus no ASV, mēs skatamies filmas angļu val., jo tā ir krutāk, nemaz nezinot, cik mūsu pašu filmas ir interesantas. Mēs uzskatām, ka ārzemēs mēs iegūsim labāku izglītību, tikai tāpēc, ka cilvēki, kas tur strādā ir labāk atalgoti, pašai rakstot ZPD par ārzemju skolām, nonācu pie secinājuma, ka tieši ASV ir visdebīlākā kultūra, gandrīz 60% no skolēniem nespēj atbildēt uz vienkāršiem jautājumiem par viņu pašu kultūru, vēsturi, nemaz nerunājot par ārzemēm. Nesaku, ka visi ir tādi, bet vnk ir daži indivīdi, kuriem patīk muti plātīt, bet nekas sakarīgs no tām skaņām, ko viņš izdod tā vai tā nesanāk. (attiecināts uz dažiem indivīdiem LV) This post has been edited by reien: Dec 22 2009, 13:25 -------------------- ![]() I'm like a cat, I do what I want when I want it. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6 August 2025 - 08:23 |