![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ko jūs domājat par tiem krievvalodīgajiem, kas atsakās mācīties latviešu valodu un pieprasa, lai krievu valoda tiek padarīta par otru valsts valodu? Atbalstat? Nosodat?
~ Neesmu pārāk liels patriots, bet pēdējā laikā dzirdētās muļķības par to, ka 18. novembris esot krievu diskriminācija un ka tas, ka valsts valodas zināšanas ir vajadzīgas darba iegūšanai, esot pilnīgs absurds, man patiešām sāk griezt nervā. This post has been edited by Kikyou: Jan 6 2010, 06:01 |
![]() ![]() |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
Es apbrinoju cik jus daudz variet rakstit par sim lietam, itka jus tas tik loti interesetu un raustiitu. Ko jus darisiet kad eng. bus obligata valoda latvija, tad atkal taisiisiet topiku par to cik loti amerikani un citi arzemnieki atteiksies maaciities lv valodu, kas sen jau bus aizmirsta, un pieprasiis anglu?
FFS, vaitad nava labakas lietas par ko uzstraukties jums? Un vispar, kada dala kada valoda cilveki jums apkart runa, ja loti gribesiet viens otru saprast, atradisiet kopigu valodu. Cik daudz reizes esmu redzejis ka sarunajas rus + lv + eng cilveki savastarpa, katrs runa savu dzimto valodu bet visi loti labi viens otru saprot, un bez nekadam problemam. Lidz sim, neviens skolas nav sudzejies ka jamacas latviesu, anglu vai krievu valodu (no latviesiem), visas valodas jums ir apgutas, vismaz minimali, tad ko vel uztraukties? Ka bus ta bus, un jus nepanaksiet ta, lai butu tas ko jus velaties, ja nu vienigi kautkadu paaragru atpalicibu (WTF?). BTW. starptautiska valoda ir un bus anglu, that's for sure, tad ko jus tagad te raudiet par to kad krievu runajosie atsakas macities latviesu valodu, itka viniem tas butu iipasi vajadziigs, ja tapatas lielaka dala iestazu un visi suda pasakumi tiek organizeti krievu valoda, un no latviesu valodas ja labi ja kautkadi 10% -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 09:52 |