![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ko jūs domājat par tiem krievvalodīgajiem, kas atsakās mācīties latviešu valodu un pieprasa, lai krievu valoda tiek padarīta par otru valsts valodu? Atbalstat? Nosodat?
~ Neesmu pārāk liels patriots, bet pēdējā laikā dzirdētās muļķības par to, ka 18. novembris esot krievu diskriminācija un ka tas, ka valsts valodas zināšanas ir vajadzīgas darba iegūšanai, esot pilnīgs absurds, man patiešām sāk griezt nervā. This post has been edited by Kikyou: Jan 6 2010, 06:01 |
![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Tas, ka cilvēks nav labs, neliecina par to, ka viņš ir neuzticams vai nedraudzīgs. Un nav tā, ka viena vai otra īpašība padara tevi par labu vai sliktu.
Pazīstu Ļoņķu, nenormāli vardarbīgu veci, dzērāju, kas neiet balsot, un to vien dara kā noved savu invalīdu sievu līdz asarām, paļaujoties uz to, ka viņa nevar aizbēgt. Bet doto vārdu viņš tur, un cenšas ar mani runāt latviski, izturas pret visiem pārējiem draudzīgi, nav skops. utt. Labs cilvēks? Propably Not. Pazīstu Nastju, krieviski runājošu meiteni, ar ko iepzinos vasaras nometnē. Viņa ir draudzīgs cilvēks, ar hobiju cīnīties par dzīvnieku labklājību and such. Protams, es nezinu par visu ko viņa dara vai nedara, tomēr, viņa vienmēr aizstāvēja tos, kurus apsmēja, vienmēr centās uzmundrināt. Gāja ciemoties un draudzēties ar bērnunama bērniem, kas ir visai emocināli smagi(es to nez vai darītu). Arī draudzīga, uzticama. Vai slikts cilvēks? Propably not. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Pazīstu Nastju, krieviski runājošu meiteni, ar ko iepzinos vasaras nometnē. Viņa ir draudzīgs cilvēks, ar hobiju cīnīties par dzīvnieku labklājību and such. Protams, es nezinu par visu ko viņa dara vai nedara, tomēr, viņa vienmēr aizstāvēja tos, kurus apsmēja, vienmēr centās uzmundrināt. Gāja ciemoties un draudzēties ar bērnunama bērniem, kas ir visai emocināli smagi(es to nez vai darītu). Arī draudzīga, uzticama. Vai slikts cilvēks? Propably not. Bet kāds tam sakars ar viņas nacionalitāti? Labs cilvēks ir labs cilvēks. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 09:56 |