![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ko jūs domājat par tiem krievvalodīgajiem, kas atsakās mācīties latviešu valodu un pieprasa, lai krievu valoda tiek padarīta par otru valsts valodu? Atbalstat? Nosodat?
~ Neesmu pārāk liels patriots, bet pēdējā laikā dzirdētās muļķības par to, ka 18. novembris esot krievu diskriminācija un ka tas, ka valsts valodas zināšanas ir vajadzīgas darba iegūšanai, esot pilnīgs absurds, man patiešām sāk griezt nervā. This post has been edited by Kikyou: Jan 6 2010, 06:01 |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Uijā, uijā Nikni krievi!
Nedaudz uz smieklu parāva šis topiks ar 100reiz atgremotajiem argumentiem un pietēloto toleranci. Nē nu nav jau tā, ka visi krievi tādi un šitādi, bet nu tie tur... Par ko konkrēti ir viss šis stāsts? Kārtējais mēģinājums veikt pārspīlētus vispārinājumus par to kādi vai šitādi ir krievi, vai latvieši? Lūgtum uz delfi.lv vai delfi.ru (tas katram pēc preferencēm), atēdisieties šos labumus līdz nemaņai. Ja kādam interesē mani novērojumi, tad necienīgi cilvēki ir atrodami visur un to nenosaka nacionālā piederība, taču daudzi to nevēlas atzīt. Dabūji no urlas vai gopnjika pa galvu, skaidrs visi krievi ir urlas un goperi. Dabūji aizskarošu repliku no kāda latviešu nacpatriota, skaidrīte, visi latvieši ir fašisti, ASV dibenlaižas un ar mazvētības kompleksu. Lai lieki sev nesarežģītu savu dzīvi iesaku katru cilvēku ar ko nonākat saskarsmē vērtēt individuāli, nevis siet viņam klāt nacionālās bumbas. Ja cilvēks ir pļēgurs tad tāds viņš ir tāds nejau dēļ tā, ka ir krievs, brits vai latvietis. Vispār šajā globalizētajā pasaulē par kaut kādiem tīrasiņu etnosiem var runāt labi ja atsevišķas džungļu ciltis. Visur citur tādu tīrasiņu tautu sen vairs nav, līdz ar to nacionālo stereotipu sasaiste ar reālo dzīvi arī ir visai nosacīta. ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 09:26 |