![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ko jūs domājat par tiem krievvalodīgajiem, kas atsakās mācīties latviešu valodu un pieprasa, lai krievu valoda tiek padarīta par otru valsts valodu? Atbalstat? Nosodat?
~ Neesmu pārāk liels patriots, bet pēdējā laikā dzirdētās muļķības par to, ka 18. novembris esot krievu diskriminācija un ka tas, ka valsts valodas zināšanas ir vajadzīgas darba iegūšanai, esot pilnīgs absurds, man patiešām sāk griezt nervā. This post has been edited by Kikyou: Jan 6 2010, 06:01 |
![]() ![]() |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Ko jūs domājat par tiem krievvalodīgajiem, kas atsakās mācīties latviešu valodu un pieprasa, lai krievu valoda tiek padarīta par otru valsts valodu? Atbalstat? Nosodat? Domāju, ka arī Īrijā dzīvo Latvieši, kas nezina Angļu valodu. Tie dzīvo savās kopienās un runā tikai Latviski... Es domāju, ka niknumam un stulbumam nav nacionalitātes un rases ;3 Ir tikai divas lietas ko gribu piebilst... 1. Liekas Latvijas Krievus Maskavā sauktu par Latviešiem, jo kas tie par Krieviem - smiekli nāk... 2. Kā saukt Latviešus, kas balso un balsos par LPP/LC un TP - cerot, ka kādreiz piepildīsies tas, ko šamiem sasolīja ![]() ![]() ![]() Es domāju, ka nav ko baidīties no nezināmā un nesaprotamā... |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:54 |