![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ko jūs domājat par tiem krievvalodīgajiem, kas atsakās mācīties latviešu valodu un pieprasa, lai krievu valoda tiek padarīta par otru valsts valodu? Atbalstat? Nosodat?
~ Neesmu pārāk liels patriots, bet pēdējā laikā dzirdētās muļķības par to, ka 18. novembris esot krievu diskriminācija un ka tas, ka valsts valodas zināšanas ir vajadzīgas darba iegūšanai, esot pilnīgs absurds, man patiešām sāk griezt nervā. This post has been edited by Kikyou: Jan 6 2010, 06:01 |
![]() ![]() |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Nuu, nez vai te kāds piedalās tāpēc, lai kādu atbalstītu. Vienkārši tagad šeit kaut kas notiek un visi cits citam kaut ko cenās pierādīt whatsoever, jo tas ir lustīgi. XD
Sigfa, man liekas, ka tu redzi liekulību tur kur tās nav, un saisti konkrētas īpašības ar labumu vai sliktumu, nu nez. Labs, slikts, kretīns, foršais, lustīgs, nelustīgs - mana leksika, mana izpratne. Tas, ko es saucu par foršu, tev var likties lāmīgs, un otrādi. Es neuzskatu, ka sliktiem cilvēkiem nav labu īpašību, vai labiem nav sliktu. Un runāju vien par tiem, kurus pazīstu. Vai tas ir stereotips, ka visi krievvalodīgie ar kuriem Tigrozauram ir izveidojusies pazīstamība, ir draudzīgi. Varbūt es vienkārši pievelku draudzīgus cilvēkus, un tos, kas nav draudzīgi, es atšuju? Kāpēc jāpievēršas mazsvarīgām lietām, kas attiecas uz manu interpretāciju par tēmu, ja vienīgais, ko gribēju pateikt ir tas, ka nav nozīmes nacionalitātei, idioti ir abās pusēs. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 15:00 |