![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ko jūs domājat par tiem krievvalodīgajiem, kas atsakās mācīties latviešu valodu un pieprasa, lai krievu valoda tiek padarīta par otru valsts valodu? Atbalstat? Nosodat?
~ Neesmu pārāk liels patriots, bet pēdējā laikā dzirdētās muļķības par to, ka 18. novembris esot krievu diskriminācija un ka tas, ka valsts valodas zināšanas ir vajadzīgas darba iegūšanai, esot pilnīgs absurds, man patiešām sāk griezt nervā. This post has been edited by Kikyou: Jan 6 2010, 06:01 |
![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Kāpēc jāpievēršas mazsvarīgām lietām, kas attiecas uz manu interpretāciju par tēmu, ja vienīgais, ko gribēju pateikt ir tas, ka nav nozīmes nacionalitātei, idioti ir abās pusēs. Jā, tev taisnība, viens labs arguments tajā muļķību mudžeklī bija. Aplaudē sev un palutini sevi ar skubijkraukšķi. ^____^ Vispār, Es arī būtu sašutis, ja letiņu šampinjonu lasītāji pieprasītu no tās valsts, kurā dzīvo, lai latviešu valoda tur tiktu padarīta par oficiālo, jo viņi tur, redz, ir ļoti daudz. Latviešiem Īrijā būtu jārunā Angliski. Krieviem Latvijā būtu jārunā Latviski. Svešā mājā dzīvojot jāuzvedās tā, kā namamāte saka. Tā kā kur tu dubultos standartus izroc, neredzu. Ja tu tā domātu, kā rakstīji, tad Topic būtu tapis tāds: Svešā mājā dzīvojot jāuzvedās tā, kā namamāte saka. Aprakstot gan Latviešu izgājienus ārzemēs, gan čurājošos britus, gan Krievus... Tāka tava atruna netiek ņemta vērā ![]() Priekštam taču ir pirmā posta saturs, lai paskaidrotu, par cik plašu grupu un kuru sfēru ir runa. Iebraucēju likumpārkāpēji neatšķirās no vietējiem likumpārkāpējiem, tāpēc čurājošos britus un britus, kas kož bāros ausis nost pieminēt nav jēgas. QUOTE Pie nacionālisma ķeras cilvēki ar zināšanu trūkumu, vienkārši pieņemot - Es esmu Latvietis, tātad pats labākais un gudrākais pasaulē... 21.gs ar to vairs nepietiks ![]() Ūdeni liet māk visi, bet nacionālists topikā nav bijis neviens. Edit2: Fix'd This post has been edited by Kikyou: Dec 22 2009, 17:27 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6 August 2025 - 08:08 |