![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ko jūs domājat par tiem krievvalodīgajiem, kas atsakās mācīties latviešu valodu un pieprasa, lai krievu valoda tiek padarīta par otru valsts valodu? Atbalstat? Nosodat?
~ Neesmu pārāk liels patriots, bet pēdējā laikā dzirdētās muļķības par to, ka 18. novembris esot krievu diskriminācija un ka tas, ka valsts valodas zināšanas ir vajadzīgas darba iegūšanai, esot pilnīgs absurds, man patiešām sāk griezt nervā. This post has been edited by Kikyou: Jan 6 2010, 06:01 |
![]() ![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Ak jel.. lasot šo topiku, pāris reizes parāva smiekli.
Tā vien šķiet, ka šajā forumā ir uzliesomjusi tāda kāda dzīvības dzirksts. Lai arī nav gluži spontāni, bet nu.. Paldies tiem, kas mēģina šo vietu atdzīvināt. Mans viedoklis par tēmu. On second thought .. vispār labāk nedaudz pastāstīšu par sevi ![]() Agrāk arī sajutu līdzīgu aizkaitinājumu par tiem visiem (un kā par brīnumu tieši krieviem... pārējie kkā galīgi nekaitināja), kur te dzīvo labi ilgi un spītīgi nemācās šīs vietas valodu utt, utjp. Nedaudz aizdomājoties, no kurienes man tas šķietamais aizvainojums rodas, seciāju, ka tam nav racionāla pamata. Ilgi nevajadzēja, lai nonāktu pie slēdziena, ka patiesībā ir pilnīgi vienalga kādā valodā tiek runāts, jo galvenais ir sapratne. Tagad vairāk kaitina visi tie (un šeit ir gan latvieši, gan krievi), kas (vadoties tikai no komunikācijas valodas nosaukuma) pieprasa vienai vai otrai cilvēku grupai runāt vienā vai otrā valodā, tādejādi nobīdot sapratni otrajā plānā un par galveno izvirzot ... hmm, es pat nez.. savu lepnumu, varbūt? Bet patriotisms, manuprāt, ir viena no pasakām, ko stāstīt maziem bērniem. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 09:56 |