IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

> Filozofiski sociālā tēmiņa., Papļapāsim, biedri.
ReD_FoXy
post Dec 21 2009, 22:49
Post #1

onibaba

Group: Chuunin
From: Riga, Latvia.

Tātad, man un Kikyou radās doma par saviesīgu papļāpāšanu par kādu tēmu, bet es iedomajos, ka vajadzētu divus vienkāršus noteikumus:
1) NEKĀDI personiskie apvainojumi - ja tev nav ko labu teikt, nesaki neko-, iztiksim ar vienkāršu domu apmaiņu par tēmu, we are all equal, tapēc mūsu viedokļi tāpat;
2) rakstam sakarīgi un saprotami, civilizēti, kā nekā - ja uzreiz būs paplašināti teikumi, būs skaidra doma, neradīsies pārpratumi un savstarpēji aizvainojumi.

Tātad, ja šis pasāciens būs veiksmīgs, tad, domājams, šāds nebūs pēdējais un vienīgais. Tāpēc let's do our best, jo doma ir skaista pati par sevi!

Pirmā tēma varētu būt par multiplikācijas filmu ietekmi uz ikdienas dzīvi, jūsu pieredzi un uzskatus, jo mēs visi ar to saskaramies, tas ir ikviena bērna dzīves posms, bet rodas jautajumi, vai tas piedien tikai bērniem un tamlīdzīgi.

Man personīgi ir tā, ka es "multenes" skatos vēljoprojām, diemžēl jāatzīst, ka anime tās ir diezgan retāk, tā kā ar Internetu esmu uz Jūs un nekad īsti nevaru kvalitatīvi un ātri lejuplādēt. Bet tā vairak vai mazāk ir mana problema.
Bet tomēr es arī domāju, ka tam ir sava negatīvā puse, jo manas emocijas par multenēm ir tādas pašas, kā pirms desmit gadiem, jebšu es turos pagātnē, kad skatos kaut ko no tās sērijas. Neskaitot dažas izmaiņas (labāk jokus saprotu, doma skaidrāka un tamlīdzīgi), emocijas ir tās pašas un tomēr - tas kavē attīstību kaut kādā ziņā. Nezinu, vai uzskatot, ka multenes ir bērnišķīgas, es kaut ko atrisinātu un viss būtu bumbās. Man, atklāti sakot, palīdz relaksēties, domaju lielai daļai no Jums tāpat. Neprasa dižu smadzeņu piepūli, bet tomēr uzjautrinoši. Pietam repertuārs ļoti plašs...

Kopsecinajums man pašai (ja Jūs nesapratāt) ir tāds, ka multenes atbrīvo no ikdienas stresa, jo atgriež pagātnē jeb tad, kad tādu problēmu nebija, ļauj atbrīvot prātu, bezmazvai zombēties uz ko nenopietnu un atslābt. Tas nedod neko labu problemu risināšanai, ja runā tīri praktiski, bet krievvalodīgajiem ir teiciens, ka ja par problemu pasmejas, tad tā aiziet, varbūt anime un citi zīmētie "filmuki" mums palīdz to sasniegt. Which in the end would mean - thank God there are cartoons.
Protams, var jau sākt kliegt, ka amerikāņu filmas dod šo pašu efektu, bet man patīk pabarot savu iekšējo bērnu un papriecāties, cik tālu ir tikusi tehnologija un zīmēšanas māksla.

Jūsu domas?

--------------------
IPB Image

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Replies
xikes
post Dec 22 2009, 20:46
Post #2

Koushaku

Group: Chuunin

Manuprāt, jebkura informācija, ko cilvēks uztver, atstāj uz viņu iespaidu un lielākā vai mazākā mērā ietkemē viņa nākotnes lēmumus.
Tai skaitā arī anime. Vai tas ir labi vai slikti, nav iespējams noteikt. Katrā lietā ir savs nosacīts labums un ļaunums.
Manuprāt, neviens, kas te kaut ko raksta vai lasa, nevar teikt, ka anime viņa dzīvi ne drusciņ nav ietekmējusi. Ja tā būtu, tad šis kāds te nemaz neatrastos un nelasītu/nerakstītu.
Laikam jau kāds ko līdzīgu teica: Cilvēku neietekmē tikai tas, ar ko viņam nav nekādas saskares.

This post has been edited by xikes: Dec 22 2009, 20:46

--------------------
The Universe doesn't care what You believe in.
IPB Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic
ReD_FoXy   Filozofiski sociālā tēmiņa.   Dec 21 2009, 22:49
reien   Man tieši anime neizraisa tās pašas emocijas, kas ...   Dec 21 2009, 23:03
Arts   Pirmo reizi animi redzēju kādos 6 gados, tas bija ...   Dec 22 2009, 00:22
Keydan   Pff... anime... Animācija ir animācija. Vienkārši ...   Dec 22 2009, 00:25
ReD_FoXy   Patiesību sakot, piekrītu Keydan - cilve...   Dec 22 2009, 00:34
FuschichO   Es nez.. Sākumā zombējos kā Red Foxy. Vnk... zomb...   Dec 22 2009, 00:37
reien   It kā tā normāli, loģiski padomājot ReD_FoXy teikt...   Dec 22 2009, 01:20
hollow   Anime.. uh... Animi sāku skatīties jau bērnu darzā...   Dec 22 2009, 01:56
Sērfijs   Ievads Šajā postā es mēģināšu pierādīt to, ka jūs...   Dec 22 2009, 03:32
Kikyou   Multenes, gan toreiz gan tagad, skatos tieši ...   Dec 22 2009, 03:44
JnVbt   Tā kā liela daļa šeit mītošo nespēj koncentrēties...   Dec 23 2009, 00:55
Sigfa   seerfij, kudos, veelaak kko bish pielipinaashu, bi...   Dec 22 2009, 12:14
Arts   Well played, txtbukfag. Visi šitie sociopāti atro...   Dec 22 2009, 12:32
Sērfijs   Cenzūra. Kāpēc pie spēles, filmas, animācijas,...   Dec 22 2009, 15:03
FuschichO   Rapelay??? *skatās, kas tas ir* Nu Dragon Age es k...   Dec 22 2009, 15:38
ReD_FoXy   Publiski atvainojos Sērfijam par nožēlojumu mēģinā...   Dec 22 2009, 15:45
Sērfijs   Publiski atvainojos Sērfijam par nožēlojumu mēģin...   Dec 22 2009, 16:00
Kikyou   Jā, tad var uzdot jautājumus, no kurienes rodas t...   Dec 22 2009, 16:15
xikes   Manuprāt, jebkura informācija, ko cilvēks uztver, ...   Dec 22 2009, 20:46
Tramvajs   Jā, pilnīgi visur ir gluži tavi vārdi! Nudien ...   Dec 23 2009, 01:08
JnVbt   Paldies par uzslavu ...! :P Ļoti centos ... :D   Dec 23 2009, 03:16
FuschichO   A man patīk, ka viens smart-ass kaut ko ieraksta u...   Dec 23 2009, 14:03
Yanka_ronin   Mhm, kaut kas līdzīgs kā Kikyou skolas variantā, n...   Dec 23 2009, 20:22
edg   Sērfij, es uztvēru Foxy topika tēmu kā "Mīļā ...   Dec 29 2009, 21:50

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 13:19