![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ko jūs domājat par tiem krievvalodīgajiem, kas atsakās mācīties latviešu valodu un pieprasa, lai krievu valoda tiek padarīta par otru valsts valodu? Atbalstat? Nosodat?
~ Neesmu pārāk liels patriots, bet pēdējā laikā dzirdētās muļķības par to, ka 18. novembris esot krievu diskriminācija un ka tas, ka valsts valodas zināšanas ir vajadzīgas darba iegūšanai, esot pilnīgs absurds, man patiešām sāk griezt nervā. This post has been edited by Kikyou: Jan 6 2010, 06:01 |
![]() ![]() |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Ziniet, lai atrisinātu tik provokatīvu problēmu, vajadzētu visiem latviešiem un krieviem satikties kādā Rīgas viesnīcā un nodarboties ar grupu seksu, un es to nesaku tikai tāpēc, ka gribu zaudēt savu nevainību samērā smieklīgā veidā.
FUI KEYDAN! KRIEVS! PROM UZ RUSBIJU! >:V Ja godīgi, man lielākoties vienalga, kādi iedzīvotāji latvijā atrodas, krievs, polis, irākietis. Vienīgais, kas patiktos, ir, ja man ar viņu jākomunicē, tad to varētu darīt latviešu valodā, citādāk maz jēga no valsts valodas. Austrumnieki lielākoties pieprot krievu valodu, kas man baigi nepadodas ;< . Nepatikt man arī nepatīk daži urļuki, kas pa ielu skraida uzbrukdami Rīgā, bet tā ir tīrākā sagadīšanās, ir arī ļoti daudzi latviešu lohi. Anyhow. ŅEM MANI KEYDAN, TAISAM SKAISTUS ADOPTĒTUS KOSMOPOLĪTUS BĒRNUS!!! -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 15:00 |