![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Priecīgi Ziemassvētki klāt,
Šlesers sāk gaisu smirdināt.... Man vienīgajai, ir sākuši apnikt mūžīgie izbāztie mehanizētie salaveči, kas savus mucveida vēderus turēdami visu laiku smejas- hohoho ? Un veikali, kas no novembra sākuma ir pilni rotājumiem? Negribas taisīt no tā traģēdiju, bet vienkārši sāk apnikt, nejēdzīgas dāvanas *Jā mīļā tas Braun skuveklis ir tieši tas, kas bija vajadzīgs. Nē nekas, ka man tāds, jau ir.* un mūžīgā egles dedzināšana, kas ikgadēji beidzas ar kādas mājas nosvilināšanu. Bet nekas labāks svinēšanas ziņā man nenāk prātā . Kādas ir jūsu domas ? P.S. palīdziet dziesmiņu tālāk izdomāt, jo savādāk jādungo vislaik viens un tas pats. -------------------- |
![]() ![]() |
reien |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 17 Joined: 21-October 09 ![]() |
Eh, Ziemassvētki. Kkā man vispār liekas, ka visi svētki ir pārvērtušies komerciālā trikā, apmēram tā, ja nenopirksi dāvanu tā tad nemīli. Ah, jā, pats smieklīgākais ir tas, ka daudziem tas asociējas ar dienu, kas jāpavada ar ģimeni. WTF? Es saprotu, ka mūsdienās cilvēkiem nav laika, bet vai patiešām tā ir vienīgā diena, kuru var atbrīvot priekš sev mīļiem cilvēkiem?
That's my opinion. Bet visā visumā, man riebjas sniegs, jo es parasti katru ziemu nomaucos un tad man sāp visas malas, aukstums man ar nepatīk, lai gan karstums arī ain't my thing, labāk lai ir siltāks, atsalsts visa tā monstrosity uz ielas. Bet man patīk mandarīni, eglītes smaržai ar nav ne vainas, vienīgi žēl, ka krizis, naudas nav lai eglīti noirktu. :/ Laikam jāiet rakstīt vēstule Z-svētku vecītim, lai atnes. ![]() -------------------- ![]() I'm like a cat, I do what I want when I want it. |
JnVbt |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 80 Joined: 28-October 07 From: Šaurais gals ... Liepāja! ![]() |
Eh, Ziemassvētki. Kkā man vispār liekas, ka visi svētki ir pārvērtušies komerciālā trikā, apmēram tā, ja nenopirksi dāvanu tā tad nemīli. māā, tas gan taisnība ... tā apdāvināšana s.cks .. lielākajā daļā gadījumu reakcija atverot dāvanu ir: WTF!? ![]() ![]() -------------------- Live your life with joy & no regret! =]
![]() ATSLĀBSTI un baudi to ko dzīve tev sniedz! Smieties ir labāk nekā raudāt. It sevišķi, ja nepalīdz ne viens, ne otrs. Life`s a party! Let`s smoke it, drink it, ejoy it! |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
lielākajā daļā gadījumu reakcija atverot dāvanu ir: WTF!? ![]() ![]() Nevajag tādas dāvanas dāvināt tad ![]() Uh... mani Ziemassvētki kā salkanās amerikāņu filmās no šausmām pārvērtās gandrīz par labiem brīnumaina notikuma dēļ. :3 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23 July 2025 - 09:04 |