![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ko jūs domājat par tiem krievvalodīgajiem, kas atsakās mācīties latviešu valodu un pieprasa, lai krievu valoda tiek padarīta par otru valsts valodu? Atbalstat? Nosodat?
~ Neesmu pārāk liels patriots, bet pēdējā laikā dzirdētās muļķības par to, ka 18. novembris esot krievu diskriminācija un ka tas, ka valsts valodas zināšanas ir vajadzīgas darba iegūšanai, esot pilnīgs absurds, man patiešām sāk griezt nervā. This post has been edited by Kikyou: Jan 6 2010, 06:01 |
![]() ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Uzreiz saku, ka par to diskriminaacijas dariišanu neesmu neko dzirdeejis)))
![]() Un neesmu izlasijis visus komentaarus par šo teemu un kaut kaa negribaas to dariit tikai slinkuma peec! ![]() Bet tas kas besii... hehe.. tas ka tiešaam piespiež maacities LV tiem kuri to negrib... Ta ir viņu dariišana, negrib - nevajag))) Pof ka peec tam viņiem, tiešaam, buus problemas darba meklejumos un vispaar kontaktejoties ar kaadu un tt... Ta ir viņu dziive ![]() ![]() Un man liekas ka taa LV valodas zinaašana darba nolukos ir tik pat vajadziiga, muusu valstii, cik krievu valoda... Jo krievu ir ne tik maz Latvijaa lai pat to pašu elemtaarako krievu sarunvalodu ne iemaacities ![]() ![]() Piem - Ienaaku veikala un paardevejai prasu - "Извините пажалст, где у вас одноразовая посуда стоит?"(Luudzu atvainojiet, kur jums vienreizie trauki staav? - priekš tiem kas nesaprata xD) un viņa saak uz mani blenzt it kaa es pateicu kko paargudru...es pat samulsu ![]() Nesaku ka vajag maaciit to un to, bet vnk man liekas ka jaazin abas valodas - gan LV, gan KV. -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 15:01 |