![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ko jūs domājat par tiem krievvalodīgajiem, kas atsakās mācīties latviešu valodu un pieprasa, lai krievu valoda tiek padarīta par otru valsts valodu? Atbalstat? Nosodat?
~ Neesmu pārāk liels patriots, bet pēdējā laikā dzirdētās muļķības par to, ka 18. novembris esot krievu diskriminācija un ka tas, ka valsts valodas zināšanas ir vajadzīgas darba iegūšanai, esot pilnīgs absurds, man patiešām sāk griezt nervā. This post has been edited by Kikyou: Jan 6 2010, 06:01 |
![]() ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Bet, Kai... Man ir arī gadījies ieiet pārtikas veikalā mazā un paprasīt baltmaizi. Sieviete aiz letes pat nesaprata, ko es gribu. Es saprotu, ka var nemācēt lasīt 1lpp 2 minūtēs latviešu valodā, vai ļoti izteiksmīgu dzeju rakstīt, bet, goda vārd, veikalā strādājot jau vismaz būtu jāatpazīst tādu vārdi, kā batlmaize, piens vai desa. Tad man arī parāva bik uz dusmu, bet neko jau neteciu, man nav arī grūti krievu valodā uzprasīt, bet jāsaka goodīgi - konkrētajam veikalam kopš tā laika eju ar līkumu. Nav patīkami, kad uz tevi lūr kā no augšas un gaida, kad to ko TU vēlies nopirkt, patieksi viņai patīkamākā valdoā.
Bet ar arī tāds konkrēts piemērs, lai izceltu, ka nav tikai tā, ka krievvalodīgajiem iepirkties sagādā minimālas neērtības. Kontrasts. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 09:56 |