![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ko jūs domājat par tiem krievvalodīgajiem, kas atsakās mācīties latviešu valodu un pieprasa, lai krievu valoda tiek padarīta par otru valsts valodu? Atbalstat? Nosodat?
~ Neesmu pārāk liels patriots, bet pēdējā laikā dzirdētās muļķības par to, ka 18. novembris esot krievu diskriminācija un ka tas, ka valsts valodas zināšanas ir vajadzīgas darba iegūšanai, esot pilnīgs absurds, man patiešām sāk griezt nervā. This post has been edited by Kikyou: Jan 6 2010, 06:01 |
![]() ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
LATVIJU LATVIEŠIEM!
Ja man kāds uz ielas kaut ko jautā krieviski, atbildu latviski. Ak, es un mani principi. x_x -------------------- |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Ja man kāds uz ielas kaut ko jautā krieviski, atbildu latviski. Nu, es jau daru tāpat. Un ja es uz ielas kādam jautāju latviski, man dažkārt atbild krieviski. Nav problēmu. Abi saprotamies un ejam tālāk. ![]() Manuprāt, tas ir skaisti, ja katrs vr runāt savā dzimtajā mēlē, un bez problēmām saprasties. :3 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 15:04 |