![]() |
![]() |
NOLF |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 17-February 04 ![]() |
Parasti ar mangām neaizraujos, taču pirms pāris dienām Animereactor eDonkey serverī pamanīju pirmos 8 čapterus un aiz gara laika, kā arī cieņas pret GTO sagādāju.
Astotajam čapterim izrādījās nepilns arhīvs, tā kā līdz šim esmu izlasījis tikai septiņus ar pusi. Trakoti gribas uzzināt, kas notiks tālāk ![]() Nelaime tāda, ka GTO manga ir jau vairākus gadus kā licenzēta (Tokyopop) un gandrīz nekur nav atrodama (eDonkey/BitTorrent vismaz), izņemot visādus jokainus IRC serverus, ar kuriem man galā tikt neizdodas (downloadi nāk ar apmēram ~2-3 Kb/s un regulāri pārtrūkst). Vai kādam no jums gadījumā nav kaut kur aizķērušies GTO čapteri 8-25? Izskatīšu visus piedāvājumus ![]() Protams, arī centīšos parādā nepalikt. Edit: Ar čapteriem biju domājis sējumus. Saputrojos. Šobrīd arī meklēju vairs tikai 16-25 sējumu. This post has been edited by driznaks: Aug 24 2004, 09:28 -------------------- |
![]() ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Tam GTO vispaar ir vismaz 3 mangas un man lieaks ka 4 ariii iznaakusi kuraa ir apraksts par to kas netoiek peec TV. Animeeta ir tikkai 3. manga. Nu bet seraals ir super taakaa mangu palasiit man ar gribeetos
-------------------- ![]() |
NOLF |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 17-February 04 ![]() |
QUOTE(Shinobi-sama @ Oct 21 2004, 10:31) Tam GTO vispaar ir vismaz 3 mangas un man lieaks ka 4 ariii iznaakusi kuraa ir apraksts par to kas netoiek peec TV. Animeeta ir tikkai 3. manga. Nu bet seraals ir super taakaa mangu palasiit man ar gribeetos Uj, biju par šito topiku vispār aizmirsis >_< Anyway, ja nu kādam/kādai tie pirmie 16 sējumi interesē, var man atsist PM un varam kaut kādu apmaiņu izdomāt. Runā, ka esot iznākuši skani nu jau līdz 18 sējumam, taču nav izdevies sadabūt - nav laika caurām naktīm jokainajos IRC kanālos sēdēt un gaidīt, līdz kādam labpatiksies 'voice' iedot. Pēdējoreiz, kad tur biju, visi jaunie sējumi bija uz 'voice restricted' Fserviem ![]() Runājot par storiju - anime storijs parāda pirmos 13-14 sējumus. Līdz brīdim, kad klase atgriežas no Okinavas. Pēc tam anime rāda sviestu, kurš mangā nemaz nenotiek. Un, pirms GTO ir vēl 2 mangas - 1 sējuma Bad Company - kur Onizuka ir skolnieks, kurš izgāztuvē atrod 1 motociklu/iepazīstas ar Ryuiji/sapazīstas ar bandām un Shounan Juni....kaut kā tā, kur parāda, kā šie abi dodas uz Tokiju un pievienojas turienes bandām. Dikti daudz visāda satura esot, bet lasījis neesmu. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:50 |