![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ko jūs domājat par tiem krievvalodīgajiem, kas atsakās mācīties latviešu valodu un pieprasa, lai krievu valoda tiek padarīta par otru valsts valodu? Atbalstat? Nosodat?
~ Neesmu pārāk liels patriots, bet pēdējā laikā dzirdētās muļķības par to, ka 18. novembris esot krievu diskriminācija un ka tas, ka valsts valodas zināšanas ir vajadzīgas darba iegūšanai, esot pilnīgs absurds, man patiešām sāk griezt nervā. This post has been edited by Kikyou: Jan 6 2010, 06:01 |
![]() ![]() |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Tieši tāpēc cilvēkiem vajadzētu atbalstīt valsts piespiestus abortus un šauteņu, kuru lodes ir kaķi, produkciju.
-------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Tieši tāpēc cilvēkiem vajadzētu atbalstīt valsts piespiestus abortus... Domāju, ka Marksa un Engelsa idejām vajadzētu pielikt punktu, izbeidzot sarunas par ideālo cilvēko veidošanu. Tas praktiski nedos gaidīto rezultātu ilgtermiņā. Bet, ja kāds teiks, ka skolotājiem vaiga paaugstināt algas, noteikti iebildīšu - dmonster pierāda, ka izglītība Latvijā ir akmens laikametā, vai arī dmonste skolā gulēja? ![]() |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Labāk veidot stiprus latviešu pēcnācēju gaidāmajām rasu un nāciju kaujām. Paļauties uz to, ka pliks latviešu bomzis pratīs ar kurpi uzveikt sveštautu uzbrucējus, būtu visai muļķīgi. Tāpēc labāk izveidot veselīgu tēvudēlus un atsākt piespiestu militāru audzināšanu. Drošs paliek drošs. Par izglītības sistēmu nebūtu man labi galvot, skolā mēdzu līdz noteiktam brīdim mācīties, cik varēju, bet ar laiku to atmetu, jo viņu viedoklis bija pārāk liberāls. This post has been edited by dmonster: Dec 30 2009, 21:28 -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 15:05 |