![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Tador |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
heh, though i expect to get only one or two answers here...
|
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Es esmu tik daudz apkaunojoshas lietas dariijis, ka vairs nespeeju veerteet...
Piemeeram, pirmajaa klasee bildinaaju divas meitenes reizee ar vaardiem: "Kura no jums buus mana sieva?" Vinjas, protams, shokaa atkaapaas liidz pashai sienai - taadu skatu neaizmirst... Un sajuuta bija izcili stulba, taapeec jau visu atceros. Tad laikam briidi iztrauceeja tas, ka ienaaca skolotaaja. Veelaak kaa jau pirmajaa klasee, peec desmit minuuteem visi jau visu bija aizmirsushi, iznjemot mani, kam tas bija diezgan liels piedziivojums. Aa, vienreiz Zviedrijaa bijaam no skolas puuteeju orkjestris, mani ieskaitot. Tas bja, 6. klasee kad gaaju. Mees viesojaamies zviedru skolaa. Kaut kaadi zviedru beerni man iemaaciija vienu skaitaampantinju, ar ko viens otru kaitinaaja. Un tad es mazliet aizraavos, un vienai meitenei to tik daudz skaitiiju, ka vinjai tas nemaz nelikaas par joku, vinja saaka raudaat... Visi uzreiz nopietni palika, neviens vairs nejokojaas. Tad nu gan bija kauns. Bet pozitiivi, ka shii zviedru attieksme izmainiija arii manu attieksmi pret meiteneem. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:53 |